nie ilerlemior bu. hep aynı :)
Printable View
nie ilerlemior bu. hep aynı :)
kalabalık reklam edin ailesi:):)
http://img10.imageshack.us/img10/566/dsc0815p.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://img375.imageshack.us/img375/2521/dsc0814s.jpg
Uploaded with ImageShack.us
ruhsata rengi işletme nasıl oluyo biraz acıklarmısınız
Hayırlı olsun...Aslında kendi rengi de çok hoş bence.. :)
Beyaz güzel seçim....Kolay gelsin...
Maşallah güzel olacak güzel.:)
tekrar teşekkürler. evet ruhsata işleticem fatura kesilecek ek1 belgesiyle oluyor galiba o fatura kesildikten itibaren 1 ay izin vardı diye biliyorum yanlışım var sa düzeltin çeki demiri alıcam ikisini beraber işletirim...
Araç hangi şehirde kaplanıyor:soru:
folyo olduğu için belki işletme söz konusu olmaz diye sormuştum ama folyo'da olsa işletmek gerekiyomus.bilgilendirme için teşekkürler
ulan var ya :) son postlara kadar araba sahibini erkek sanıyordum :) pembelere anlam veremiyordum. şimdi flaş patladı bende :) komple pembe bile yapılabilirmiş aslında. delikanlıyı bozacak bi durum yok :))
bu arada çeki demiri şu bildiğimiz jdm çeki demirlerinden ise onu işletmeye gerek yok.
karavan filan çekilen demirden ise o da arabaya yakışmaz yaa :S
ek bir belgesi doldurulup muayeneye tesbite giriceksin muayenede ek1 yapılacak trafik subeye o belge ile gidip 110 tl karşılığında ruhsatı değişiceksin olay bitecek
şaka yapıyor olmalısın:D yazdım ya kendime aldım diye plakası su ismim diye:D:D walla bakalım olmadı sıkılırım bu renkten zaten 1 ay sonra değiştiririm fosforlu yeşil sarı arası bişi yapmayı düşnüyorum ama pembede olabilir hepsini yaparız ya sıkıntı yok:D
araç kütahyada kentpark karşısı megakent apartmanı altında kaplanıyor 0274 212 1003:) REKLAM EDİN reklamda yaparım hemen:D isteyen buyursun gelsin yardım etsin bize sahuru burda yapıcaz bekleriz:D
hayırlı olsun kendi rengi aracın çok daha genç ve canlı.. mat beyazla beraber daha yaşlı duracak bence aracınız :) yinede kazasız belasız allah nazardan saklasın...
aa ismin de su mu :)
abi yok. artık artık forumda yazıları da okuyucam. araba resimlerine yoğunlaşmıcam :) sonra zorluk yaşıyorum :)))
çeki demiri ne alaka neden işletiyosunki :) sen karavanmı çekiyosun ? bana detaylı yaz ben yardımcı olayım
size kolay gelsin arkadaşlar. artık yarın bitmiş halini görürüz :) ii geceler ii çalışmalar :)