baya deısmıs kutahyada gordugumden sonra yakazasız belasız
alpbodrum Nickli Üyeden Alıntı Kütahyada kasis yok galiba.. hehehe olmazmı kasislerde arkadan baya küfür duyuyorum el kol hareketleri fln yan yan geçiyorum ya hiç olmadı takıp geri geri geçiyorum
lo lo lo
054
ogunozcan Nickli Üyeden Alıntı baya deısmıs kutahyada gordugumden sonra yakazasız belasız nasıldı ki gördüğünde son
s_su_s Nickli Üyeden Alıntı nasıldı ki gördüğünde son SCW geldiğinde nasıldı araç o halini görmüştür
s_su_s Nickli Üyeden Alıntı hehehe olmazmı kasislerde arkadan baya küfür duyuyorum el kol hareketleri fln yan yan geçiyorum ya hiç olmadı takıp geri geri geçiyorum Kasis Drift
s_su_s Nickli Üyeden Alıntı Uploaded with ImageShack.us 9 cm bi bayan için çok fazla galiba 4cm kadar yolu var yarını bekleyin:P Uploaded with ImageShack.us hepp öle olurr zatennnnn
064 çok iyi
allah kaza bela vermesin maşallah
cok guzel arac kaza bela wermesın Allah
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı SCW geldiğinde nasıldı araç o halini görmüştür hahaha en güzel hali bence öyleydi şu an jantların reneginden ve arka kapaktan hiç memnun dğeilim çok boğdu arabayı siyah beyaz renk katıyodu arabaya pembeler neyseki bu hafta rengi değişiyor
su_vtı Nickli Üyeden Alıntı hepp öle olurr zatennnnn nasıl olur umutçum
NETMAR Nickli Üyeden Alıntı 064 çok iyi aslında orda görünen renkte 062nin rengi yani ya o cnalı yeşilden yada canlı maviden yapıcam kısmet:P
s_su_s Nickli Üyeden Alıntı nasıl olur umutçum öle yavrum ya maşallah ne diyek bass şunu süründürr bitir burayııı
su_vtı Nickli Üyeden Alıntı öle yavrum ya maşallah ne diyek bass şunu süründürr bitir burayııı ahahahahah
deprem güzeli şuna 15 jant alalım ya
su_vtı Nickli Üyeden Alıntı deprem güzeli şuna 15 jant alalım ya bak ya neden korkularımı dalga konun yapıyosun neden bu konuyu alet ediyosun ona ben 18 alcma umutçum inş
s_su_s Nickli Üyeden Alıntı bak ya neden korkularımı dalga konun yapıyosun neden bu konuyu alet ediyosun ona ben 18 alcma umutçum inş bak ya ne dalgası aaa sabahın 5.30 unda kendin uyanıp bide bizi rahatsız eden sensin tmm bnm jantları yollicam bana geldi bu laff
su_vtı Nickli Üyeden Alıntı bak ya ne dalgası aaa sabahın 5.30 unda kendin uyanıp bide bizi rahatsız eden sensin tmm bnm jantları yollicam bana geldi bu laff ya napıyım ilk defa depremi hissettim evde ne varsa indi aşağıya hepsi altıma yapıyodum yani anlamışın bak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları