www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
herşeyi anlarım da , hakikaten sizin de emek veren diğer arkadaşlarınızın da bu işe bu kadar vakit ayırabiliyor olmanız dikkatimi çekti...
siz habire sök-tak yaparken dükkanı kim işletiyor?
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
elemanlar isyan edicek düşünüyorum elde senin kırbaç ÇALIŞIN ULEYNN ÇALIŞIIINNBUNU beğenmedim SÖKÜN uLEYYYYnn SÖKÜÜÜNNN
![]()
abbowwwwwwww jantlara bak fena göz alıyo ama süper gidiyo çalışmalar emeginize saglık
[SIGPIC][/SIGPIC]Kolayınıza Gelmem Zorunuza Giderim
bu araba izmirdemi kaplanıyor balık esirdemi ?? Ben benim bemuşun sanroof unu siyaha kaplatmayı düşünüyorum izmirdeyse yeriniz adres birde pmden fiyat aliimyabancıya gitmeyelim..
![]()
Ben hala iddaa ediyorum böyle bir şeyi bir ERKEK yapmış olsaydı pehhh konu ya çok eğlenceden kapanrıdı yada hakaretten kavga çıkardıgene kapanırdı
He gökan kanka aldın mı cevabıgit sen arabanı carbon yap madem çok biliosun
![]()
Ben canakkaledeyım fakat dukkan kutahyadao zaman tsk edıyırm ılgıden dolayı
ama bence normal cunku tr de benım gıbı bayanlarla karsılasmak zor sadece burada degıl motosıklet sıtelerınde de aynı ılgı soz konusu
![]()
lo lo lo
hadi yeniden başlıyoruz ben ve arabam özlenmiş olma dileği ile su civic yeni rengiyle ve jantlarıylaserüven yeniden başlıyor
Uploaded with ImageShack.us
lo lo lo
mat füme + spoon jantdaha yapım aşamasında bitmeden koymucam bi dünya yorumlar yapılıyor bitmeden o yüzden bittikten sonra koyucam
![]()
lo lo lo
10numara olucak gibi duruyor bu sefer seçimler güzel![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)