rengi çok güzel ama stickerlar çok göz yoruyor.. bu mavi tonu ve siyah bence çok uyumlu ama beyaz size daha hoş geliyor yeni hali hayırlı olsun![]()
Bence, Aracın ilk sayfadaki Resimleri, Cok hoş Rengi vs tabi zevk meselesi ama Bence Orj'rengi ile binip ufak dokunuslar yapsan daha iyi. Böyle İlginc ilgnc Renklr Abez kacıor bence
Masallah Ama
Uploaded with ImageShack.us
polis söktürmezse şimdilik cam filmlerimde var bi öncekini söktürmüştü çünkü
bu arada beyaz tamponları yan tarafları fln mavi yapıcamm....
lo lo lo
polis söktürene kadar yine cam filmi çektirdim
ya bnde beyaz beğenmiyorum şu an bnm fikirlerim anlık dediğim gibi bu yüzden boyatmıyorm dün çok beğenirken bugün beğenmiyorm vs
tamponları aynalar gibi deniycem beğenmezsem mavi yaptırıcam...:s
lo lo lo
aslında neden olmasınn yaawalla bak olabilr çokda şirin olur aslında komple ayna gişbi olsa beyaz üstüne siyahhhh aaaa bundan yapıcam
daha önce bol stickerlı bi arabamnız vardı ama bu şekilde değildi o daha farklıydıı...
lo lo lo
1000liraya çok zor yapmaları çünkü azıcık söyler gibi oldum bize o folyonun maaliyeti 1000lira direk toptancıdan eğer aynı folyodansa baanada gönderin ama mutlaka kalite farkı vardır
ama satıcakk olursam hbr veririm o fiyata![]()
lo lo lo
araba kendını fatmagul gıbı hıssedıyo herhalde kızma ama emegıne saygı duyuyorum lutfen daha derlı toplu olsun bı kere olsun boya oolsun
C R M performance
Arkalarda siyah olsa daha güzel olur
Bence böyle güzel daha kaplamayın araç boyasının üstünde 15 cm kalınlıkta folyo ile gezecek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)