www.honda-tech.com
Reklam olayında da daha önce uyarmıstım, araba konusu folyocu reklamına dönmesin.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Arkadaslar soruyor bende soyluyorum reklam yapmıyorum reklamlık bı durum yok zatntskler arkadaslar yorumlar ıcın bılıyorm fıber dokme poarcalar onlarda skıntı degıl bedava alırım cok yakın arakadasm satıyor ama bu sekılde memnunum...
lo lo lo
Caaanım araba ne hale gelmişemeğe saygı paranız varsa harcayın tabi ne gerenk var dimi cepte durcağına
zevk meselesi sen beğendikten sonra bize bakmak düşer ama ben beğenmedim
![]()
tavanı flagmı ne diorlardı şu yarış bayrakları varya ondan yap etek kısmınada el motifleri olabilir yukarı doğru hani mizansen yaratılabilir madem bu işle uğraşıonuz buda bi fikir olsun güle oynaya binmek nasip etsin..
isteyen istediği gibi yorum yapar, Ufak sıkıntı sezdim konuda sankiAraba Bukalemun gibi heee
hauıha Sökün komple kalsın orj renginde
dinleyin ufaktan su milleti yuaa. Tamam Zevk sizin ama biyere kadar. Göze hoş geliormu gercekten bu araba . =)
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
bencede folyo parasına çoktan vti almıştın suama rengarek güzel oluyor
![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Buraya bir konu acılmıs yorum yapmamız icin galiba,yanlıs hatırlamıyorsam öneriler istemissin ilk attıgın post'ta herkes kendi düsüncesini söylemis gibi.
bazilari nazik olmus begenmis gibi yapmis bazilari begenmedigini mecazi anlamda yazmıs bazilari ise benim gibi acık yazmıs.Bende begenmedim tabi zevk sizin size kimse niye yaptiniz diyemez fakat sunun farkindasinizdir umarım.
Beyz hali cok iyiydi sonraki renk de güzel fakat araci bi toparlayamadınız galiba biraz daha oturaklı olsa trdeki en güzel hb diyebilcem ama işte su haliyle begenemedim..
Emeginize saglık.
Erkan DOĞU
arabanın hakkında hayırlısı neyse o olsunsizede kolay gelsin.
bende seni bu dünyada istemiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)