tabi sarı mat olucak fotodaki araç güzel olmuş ama
işte değiştireceğim çok kötü oldu artık hemde sıkıldımkarar verdiğim anda başlıyacağız yapmaya
ama karar veremiyorum
aslında 2sinide yapıcamda önce hangisi olacağına karar veremedim 1 ay sonra değiştiricem yine
![]()
lo lo lo
kendi fikrim kusura bakma ama çok kötü olmuş yaelindeki imkanlarla çok daha güzel araç çıkarabilirsin
çok kötü olduğu için değiştireceğim zaten şu havaileri deneme amaçlı yaptım nasıl duracak diye aslında ben komple bütün arabayı kaplamayı hedeflemiştim ama ***** polislersize fikir vermek için o fotoları ekledim spoon sarı ve o şekilde havai şortu diye
![]()
lo lo lo
parlak renklerden çok hoşlanmıyorum yahem bu senenin modası mat renkler
ve birazda ben bu araçla firmamızın reklamını yapıyorum bi nevi mat renkler daha çok dikkat çekiyor ve kaplama olduğunu daha çok belli ediyor...
lo lo lo
38 sayfayı tek tek kontrol ettim gezdim beynim şu anda benden hariç çalışıyor gözlerimde renk çümbüşü oluyor allah aşkına aracın şu anki rengi ne bende renk hastasıyım allahtan benim ustam her dediğimi yapmayıp beni frenliyor bacım napıyorsun sen allah askına şenlik gibi araban
walal bu kadar ugras veriyosun helal olsun.Araç oluyor Olmuyor Demıyorm Emegıne saglık diyorum sadeceAllah kaza bela vermesın.
ya sahibindende ilanda turkuaz yazıyor araba iki sayfa önce füme görünüyor allahım yarabbim 38 sayfayı okudum akıl beyin zeka IQ kalmadı bende şu an konunun başlığında değişiklik yapılmalı sağlığa zararlı felan diye s2000 deyince aklıma fast and furious2 deki s2000 geldi
Mat sarı ( parlak daha hoş olabilir ama tercih sizin ) + spoon jant + hawai şimdiki halinden çok daha güzel olucaktır ...
K20Z4 FN2 TYPE'R
R - 15655
eyvah eyvah.. Aracın başına gelmeyen kalmamış. rengarenk oluyor galiba. son nasıl olacak acaba?![]()
All Seasons just Feel the Wind of VW Spirit...
O bir E.T.
Kaplar nikelaja ortamdaki renk neyse onu göstersin rahatla walla renk sıkıntısı olmaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)