güneşlikler le çamurluk çok ii olmuş ya bu seferde bomba oldu sarı halide iyiydi ama :D hıı unutmadan bide bpde silcekleri açıkdı :D :D :D
Printable View
bu foto sevipte kavuşamayanlara,renk çok boğmuş azcık renklendir diyenlere ha birde havaiden bıktım diyenlere gelsin:):)
http://img703.imageshack.us/img703/9972/1027074.jpg
Uploaded with ImageShack.us
yarın müsaitim ama saat kaçta? yarın gelebilirsin sabahtan tekrar boyacıya gidicem 12-1 gibi gel. bazı kaplanıcak yerler daha var onlarıda şimdi kaplayacağım dijital baskı...
son foto çok iyi :)
araç iyi güzelde konuyu pek takip edemedim aslında yaza özel daha canlı bir renk nede nseçmediniz
zevkınden cok şuphe etmeye başladım.
bu araca bu kadar masraf yapıcanıza herhangi bi markanın reklamını giydirseydiniz malbora efes pilsen tuborg vs üste para bile alırdınız :)
folyo kullanıyoruz kaplama boya değil...
Sarı harikaydı keşke biraz öyle kalsaydı :(
arkadaşlar 1 aya kadar çanakkalede kendi araç kaplama işimi açıyorum açılışa tüm techturkey üyelerini bekliyorum:)
en son fotoğrafta görünen motor, cross sanırım onunda fotoğrafı varsa görebilir miyiz? :)
MASALLAH GUZELL Bİ (is)
modifiye zevk işidir herkesin kafasında bi renk bişekil vardır,ancak araç hangi reng ve modifiye istiyosa onu yapacaksın, bazen kişinin zevklerini bi çok kişi begenmiyor arabada dahil.yoksa paralar boşa gider.kazasız sürüşler emege saygı
çok teşkkürler yorum için