Ruhsata işletmemek problem yaşatır size, belki biraz da şans bilemiyorum, ben kaplattıktan 1 gün sonra çevirmeye girdim işin ilginç tarafı muayene istasyonuna gidiyordum, bağlamaya kadar gidiyormuş olay.
Printable View
Ruhsata işletmemek problem yaşatır size, belki biraz da şans bilemiyorum, ben kaplattıktan 1 gün sonra çevirmeye girdim işin ilginç tarafı muayene istasyonuna gidiyordum, bağlamaya kadar gidiyormuş olay.
sanırım aracı biraz önce denizlide gördüm.
yolda farklı görünüyor hoş olmuş sanki...
arac satıldı.bugün itibariyle satıldı diye biliyorum:)
arabaya üzülüyorum gercekden yazık araca. neler cekıyor garibim :)
Persembe yalida dunde toplantida gordum araci cok yorgun gorunuyodu bi el atilmasi lazim
oldukça kötü şuanki durumu evet uğraşamıyorum çünkü vaktim yok ayda bir renk değiştirdiğim için normal tabela folyosu kullanıyorum o yüzden tamponlarda vs atma oluyor ptesi muayeneye sokucam sonrada mat pembe hayalimi gerçekleştiriyorum:))))ptesiden itibaren sağlam bi bakıma gricek yürüyeninde problem yokta dış görünüşü kötü bikere havailerden kurtulmak istiyorum biran önce:D yeni ayna spoiler ve lip alıcam elinde olan arklar msj atarlarsa sevinirim yani işin özü 2 hafta içerisinde on numara olucak:) bide nolur buluşmadaki fotolar yaa kimdeyse göndersin nolur:D
şans eseri googleda bişi ararken konuya denk geldim dikkatimi çekti neredeyse bütün işlemlerin canlı yayınlanması güzel olmuş fakat zevk meselesi bu kadar emek harcamışsınız elinize sağlık
bence ise en başından güzel bir proje çizilip pembe tonlarında stickerlı falan tr nin en güzel en dikkat çekici hondasını yapabilirdiniz(mtv de p.i.m.p mi ne vardı o geldi aklıma) elinizde imkan var gördüğüm kadarıyla..
başarılar..
yine mi renk değişti :D
vay arkadaş iyki bi süprüzz yapıcaktım foto yükleyemedim yaa gece gece sinir oldum profil fotolarından baksanız olurmuu:)
süppprrrüüüüüzzzz:)
http://www.facebook.com/su.urganci?r...type=3&theater
Hani derler ya işi bişeye çevirdiniz işte aynen öyle :D
memur's :D
Araç deişik renklerde hangisine yorum yapacaz en son halini yeni konuda açarsan bence daha sağlıklı olur :) kazasız belasız sürüşler
şuan çamurluktaki pembeye kaplıyorum:))