işiniz bu olmasa çok fazla uğraşıyorsunuz diyeceğim. bayanların sıkıldıkça saç modeli değiştirip boyatması olayına benzetiyorum.
Printable View
işiniz bu olmasa çok fazla uğraşıyorsunuz diyeceğim. bayanların sıkıldıkça saç modeli değiştirip boyatması olayına benzetiyorum.
aracı ara sıra ç.kalede görüyoruz, her geldiğindede farklı renklerde :D
Bence bazen farklı güzel renklere bürünmüş, bazende hiç yakışmayan renklere..
Maşallahh kazasız belasız :)
Koyu renkler yakışmıyor ya :)
Jantların markası modeli ne ?
Satmayi dusunmuyor musun?
Çok fazla renk değiştirmişsiniz ama bir türlü dikiş tutmamış belliki hoşunuza gidiyor o yüzden yapıcak bişey yok :) kazasız belasız kullanın :icon_tup:
sahibindende ilanı var ama nedir ne değildir bilmiyorum :)
Honda Civic 1.4i S 1999 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 30364029
kendi saçımla birlikte arabanın renginide değiştriyorum ama genelde bunalımda olursam ilk işim arabanın rengi olluyor:)
jantların marka ve modelini bilmiyorm hafif olsun diye aldım çıkma jant zaten saç janttan daha hafif ama yakın bi zamannda spoon ile değiştirmeyi düşünüyorum
evet satmayı düşünüyorum arkadaşımız ilan numarası vermiş zaten...
çanakkalede yaşıyorum normaldir görmeniz:) bayramdan sonra çkaleye araç kaplama dükkanı açıyorum açılışa beklerim...sizin arabanız nedir bnmde sizi görme imkanım varmı:)
oldukça fazla değiştirdim beğendiğim tek renk mat beyaz tüm renkleri deneyip mat beyazda bırakmayı düşünüyorum.. bu aralar değiştiricem yine rengini fkat renk bulamıyorum mat pembe ile mat takata arasında gidip geliyorum???????
büyük bi sabır ve merakla 1-den 48.nci sayfaya kadar geldim. araç kaç şekil değiştirdi 5-10 ? bence çok gereksiz lüzumsuz ve saçma. bi işe kalkışılıyorsa amaç belli olmalı. sarı halinde kalıp ince detaylara dikkat etseydiniz çok başka bi araç çıkacaktı ortaya. 48 sayfadan sonra biraz oturup gözlerimi dinlendireceğim saygılar.
Peki o kadar renkten içinize hiç mi sinen olmadı ? :D
Selçuk seni kınıyorum bunları Pejo'ya yapın dediğinden dolayı. :D
bari motoruyla uğraşın artık
walla bnde üsenmedım baya bı sayfa geldım galıba en son sarıda mı kaldım mawıde mı kaldım bılemıorum..allahtan baska bı konu acmıssınız takıp edemıyenler baksın dıe galıba ordan baktım..:D:Dgusel ugrasmıssınz emegınıze saglık ben en cok beyaz halını beyendım umarım karar werıp o renkte sızde karar kılarsınız..:D
motorcu kımlıgınızıde ayrıca taktır etmek ıstıorum ıns gusel basarılara ımza atarsınız sımdıden basarılar..:icon_tup:
ben bi vtı lığını hala göremedim
[QUOTE=s_su_s;2540802]kendi saçımla birlikte arabanın renginide değiştriyorum
çanakkalede yaşıyorum normaldir görmeniz:) bayramdan sonra çkaleye araç kaplama dükkanı açıyorum açılışa beklerim...sizin arabanız nedir bnmde sizi görme imkanım varmı:)
imkan var tabiki orda olmaya çalışırım :) focusum vardı perte çıktı. şimdiden hayırlı olsun bu arada