Allah aracınıza zeval vermesin.Hondanın piyasasını düşürebilcek tek kişisiz yolunuzda basarılar dilerim.
Allah aracınıza zeval vermesin.Hondanın piyasasını düşürebilcek tek kişisiz yolunuzda basarılar dilerim.
bişe soracam aracı kaplarken üzerinde ki eski folyoyu soküyormusun yoksa üstüne devam mı ?
PROJECT01 GARAGE
konuyu tamamen olmasada kısmen okudum ya arkadaşlar bu kadarda olmayın ya honda honda diye cogunuz sıyrmıssınız bi silkinin kendinize gelin sonucta lafını muhabbetini yaptığınız şey bi otomobilden ötesi değil, zevk ve renk meselesidir arkadaşın yaptığı sonucta isteyen istediğini yapar yakıştırır buda şahsın kendi keyfinin bileceği iştir bağlamaz kimseyide.
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
Geçenlerde Troya caddesinde denk geldim, arkandaydım hatta sen düz devam ettin.Maaşallah diyelim.
Kaplamalar güzel olmuş sadece biraz fazla olmuş mıknatıslı folyo olsa sanırım daha çok işini görür
Tebrikler bir bayanın aracına bu kadar düşkün olması takdire şayan.
teşekkürlerkaplamayı söküyorum üstüne yapmıyorum
) orda oturan arkadaşlara çok kolay geliyo galina karbon kapla krom kapla diye
) ben bu arabayı oturup tek başıma kaplıyorum kimse yardım etmiyo onları 1 saatlik benim yaptığımı tek başlarına yapmalarına davet ediyorum
)))))) zor çok zor
))
lo lo lo
daha evde oturuyorum bu ne acele yaa) ben hızlı yapmaya alıştırdım sizi galiba devamı belki haftaya:P
sınavlarım başladı arabayla uğraşamam maalesef bu aralar oldukça yoğunum 1 aydır bitmeme sebebi o zaten çünkü her şeyini kendim yapıyorum hiç bir yere yaptırmıyorum.
lo lo lo
daha evde oturuyorum bu ne acele yaa) ben hızlı yapmaya alıştırdım sizi galiba devamı belki haftaya:P
sınavlarım başladı arabayla uğraşamam maalesef bu aralar oldukça yoğunum 1 aydır bitmeme sebebi o zaten çünkü her şeyini kendim yapıyorum hiç bir yere yaptırmıyorum.
)
lo lo lo
emeğine sağlık arkadaşım, çok başarılı, aynen devam ...................
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
iki hafta önce canlı gördüm aracı 116'nın orda hatta fotosunuda çektim rengarenk duruyodu caddede. bitme eğilimi yok galiba aracın
bu zamana kadar kendimi hiç bozmamaya çalıştım ama lütfen artık yok sen şunu alma sen şunu yapma bilmem ne demeyin ağır ve kırıcı konuşucam araba benim para benim zevk benim eğer bu durumdan rahatsızsanız konuya bakmazsınız ama eğerki utanıyorsanız işte o zaman gidin başınızı kuma gömün arkadaşlar
lo lo lo
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)