aboww kör olucam. o nasıl bi renk D:
nays olmuş![]()
Konu yanlış yerde , taşıdım.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Uploaded with ImageShack.us
lo lo lo
buda son leylek hali şuan ekler kaplanıyor daha sonra tamponlar ve geriye kalan kısım sonra leyleklikten kurtulmaya gidicek![]()
lo lo lo
bitsin ama artık![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
çitaları yeşil yapmaya karar verrdim şimdi şu anjanttaki yeşilden hatta kaplamaya iniyorum 10 dk sonra atarım fotosunu
![]()
lo lo lo
şimdiden hayırlı olsun bende ilk başta araç sahibini erkek sanıyordumbayanların bu denli arabayla uğraşması sevindirici bişey valla
elinize sağlık
arabayı renk cumbusune sokmaya luzum yok sonucta sıkılıp tekrar degstrceksın ..cıtalarıda beyaz yap arabayı basın yeter yesıl renk cıtalarda guzel durmaz
www.honda-tech.com
kaplama işi bitsin hemen gidicez yayları takılacak basılacak araba
lo lo lo
Değişik bir çalışmaya benziyor![]()
dünden beri biraz hayret biraz tebessüm içinde geziniyorum sayfaların arasında.Çok değişik bi proje çıkıcak ortaya.Şimdiden tebrikler cesaretiniz için(bundan sıkılırsanız ilk işiniz komple pembiş olsun ama
)
gokkuşağı şeklinde düşünürseniz daha renkli olur ve değişik olur aklınzda olsn
hayırlı olsn şimdiden
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
aaaa bak iyi fikir yanına pumanın ayakkabılarında kullandığı çizgi gibi gökkuşağı yapabilirm:P 1 ay sonra pembeşimdi bu çingen işi
![]()
lo lo lo
merakla bekliyoruz bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya bide keşke beyazla pembe ye başka bir renk karıştırma saydın... yinede bekleyelim ve görelim ...
walla ne yalan söylüyim çingen işi şeyeri çok severim rengarenk![]()
lo lo lo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)