tmm çakma sarışın arkim yollicam bi ara jantlarını zaten sıkıldım bunlardan değişiklik olur banada
bak ya doğru çakma sarışınımkim arkadaşın burayamı gelcek gerek yok bn adresi veriyim kargola:d parasını öde gelir o zaten
:P
lo lo lo
komple çakmayım varmı söylücen bi lafınçakma makma keyif bnm değilmi çakma beyazddı bak bu hafta çakma mavi olucak mesala ondan sonra çakma pembe sonra çakma sarı turbo is mesela
![]()
lo lo lo
Araç bir garip zaten dediğiniz gibi, yalnız birşey dikkatimi çekti. Sen Kütahya'dasın plaka 35 ne alaka ?
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
uzun süreden beri renk konusunda kararsız kaldım fakat bugün verdiğim bir kararla maviye karar verdim ve yapıyorum yaptım olucakbuyrun başladım bu da fotolar....
Uploaded with ImageShack.us
lo lo lo
evet parayla yaptırıyorum fakat kaplamak daha mantıklı geliiyor bana çünkü aracın orjinalliği bozulmuyor şu an araçta lokal da dahil olmak üzere hiç boya *** o önemli dğeil zaten bnm için de boya çok zahmetli iş ya çünkü çok sık renk değiştiriyorm ayda bir renk değiştiriyorm sıkılıyorum çünkü o yüzden kaplama daha mantıklı geliyor açıkçası...
lo lo lo
len kıskanç sen konuşma
lo lo lo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)