sonunda bu araca yakışan bi renk gelmiş böyle kalsın
öndeki laguna lipi sanırsam o pek güzel durmamamış type r eki daha güzel olurdu şahsi görüşüm.
sonunda bu araca yakışan bi renk gelmiş böyle kalsın
öndeki laguna lipi sanırsam o pek güzel durmamamış type r eki daha güzel olurdu şahsi görüşüm.
PROJECT01 GARAGE
simdiden basladim zaten bir sonraki rengi dusunmeye
birdahaki mat pembe gibi dusunuyorum ama takashi yesilide olabilir
vtec eki on lip beyaz cok bogdu ama itiyorsaniz boyayayim fotosunu cekim size yine siyaha boyarim sonra spoon ayna ve spoon spoiler takicam ins yaristan geldikten sonra yani 3 hafta sonra bu aralar vaktim olmadigi icin ugrasamiyorum gelince yapicam ins
![]()
lo lo lo
günaydınyeniden herkese merhaba
civic bugün yine renk değişim çabası içinde bukelamun su yanikaldırıma koydum bakalım ne renk olucak
şuan kargodan folyonun gelmesini bekliyoruz folyo elimize ulaştığı anda kaplamaya ve fotoları size ulaştırmaya başlıycam...
yine canlı yayında değişim yani![]()
lo lo lo
allah arabaya ve kaplayana sabır versin![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
amin diyorum ve susuyorum o konuda galiba birkez daha renk değiştirirsem hepsi işi bırakıcak
renk sürpriz bu sefer:sarı güzeldi ama sarıdan çok sıkıldım birde 2hafta önce yarışa katılmıştım
Uploaded with ImageShack.us
yola çıkacağım için üzerindeki reklam folyolarını acele söktüm budad altındaki folyoya zarar verdi yapışkanlar kaldı vs vs...![]()
lo lo lo
başladıkk![]()
lo lo lo
uhsaduashduashd underground2'de bile böyle oynamadım ben bu oyunu
kaplayın şu fümeye takın bi beyaz 16 veya 17 yakışacak jant uğraşmayın dahada...
ne yanı mat sıyahmı oluo araba sacmalık.hıc gorulmemıs bı renktı tesekkur ederız.allah kaplayanlara sabır versın
bn oyundada öyleydim yadk başı renk değiştiriyordum bütün parayı renk değişimine bitiriyordum
aynen mat füme olucak inş sıkılana kadar ondan sonrada mat bp yeşili
jantları beyaz ile bal köpüğü arasnda gidip geliyorum...
lo lo lo
araç mat siyah değil mat füme arkadaşlar.............................
birde 17 jant sıkıntı yaratıyor yayların değişmesi lazım çamurluğa sürtüyor dönüşlerde....
lo lo lo
şimdi gördüm konuyu ara ara atlayıp hepsını okudum burda aylardır yorum yapıp fikir veren arkadaslara allah sabır versın anladıgım kadarıyla bu kız iflaa olmazz arkadaslardediğim dedik caldıgım düdük die bi laf vardır aynen ole nekadar ugrassanız o araba daha 50 defa renk degiştirir
o yuzden allah kolaylık versın bnmde eskı kız arkadasım meraklıydı gazlardı faalandı ama allahtan boyle fantazileri yoktu
kolay gelsinn nediyimm
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)