o renklerin devri bitti bende ama pembeye başladımm))
renk artık bi otursun konuyu ilk kez okudum 55 sayfayı üst üste okuyunca psikolojim bozuldu
ı see dead people
Barış R .
Sonuçta ne renk bu 1.4i s ?
Bende grafiklerini hazırlayıp peppe yapmayı düşünüyorum aslındaçok sıkıcı bu yurt dışı türlü türlü stayla akımları..
Yeni görseller görmek isteriz. Başarılar..
İlk defa TECH de 55 sayfa boyunca forum okudum neler olmuş neler... Allah kolaylık versin... Emeğine sağlık...
bu beni eşimin aracı. belki sana bir fikir olur diye düşündüm. ilgiden de renk sticker ve görüntüden de bizde çevermizde ki insanlarda memnun. En önemlisi aracımız seviyoruz. buda böyle bi konsept...
Cok guzelmis cok tatli duruyor masallah) benimkinin alt zemini bi bitse bende bisiler dusunuyorum kafamda var bisiler bende bu tarz tasarimlar yapiyorum hazirladim ama daha pembeyi bitiremedim sadece ol arka kapi bide kaput kaldi yarin onlarida bitiricem insallah birazdan eklerim fotosunu bagaj kapaginin folyosunu birisi yirtmis bidaha kapladim orayi sokup umarim yarin vakit bulrum ve komple bitiririm artik su arabayi bi desenleri kalir
)
lo lo lo
bende seviyom böle janjanlı şeyleri ama polis amcalar sevmiyokaputtan çevirdiler eksozdan çıktılar 226 yogurtlu
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
hele sukur bıddı be (: 55 sayfayı tek tek dolasdım (: en cok da arabaya uzuldum ne hale gırdım zavallı hondam..artık bence karar verın onun da bı canı var..
Some Body Stop Me !
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
belki kendi kendine olur diye calışmalara başladım üstüne oturdumm oooommmmm)
lo lo lo
allah aşkına rahat bırakın arabayı en uzun konu oldu ve ortada bişey yok
ben arabama her haliyle aşığım ya dış rengi iğrenç olsa bile motoru ölse bitse bile ben arabamı çok seviyorum ve satmayı düşünmüyorum) zaten kim alsın bu arabayı aq
)))
lo lo lo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)