maşalaaah cok beğeniyorm allah nazarlardan korusun
maşalaaah cok beğeniyorm allah nazarlardan korusun
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Herkese iyi dilekleri guzel dusunceleri icin cok cok tesekkurler..
Allah Cumlemize kazasiz belasiz agiz tadiyla araclarimiza binmeyi nasip eylesin...
maşallah allah kaza bela vermesin.çok güzel
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
çocukça gelebilir ama ilk defa e46 m3'e galeride binmiştim ve inesim gelmemiştimaşallah, aracınız jantıyla, rengiyle, duruşuyla herşeyiyle on numara...fotoğragları çeken arkadaş da belli ki profesyonel, çok güzel kareler...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
bence tek eksiği turuncu sinyallerimaşşallah kazasız belasız kullanırsınız umarım
![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
arabanız gerçekten çok hoş ama oldum olası şu jantlara ısınamadım ben olsam direk 19 bbs ck aslında bulunması zor bi ajnt ama hadi o olmadı ch alırdım![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Tekrardan iyi dilekler için teşekkürler...
Bbs ch sattığım megane ımın üstünde vardı 2 arabadada aynı jant olması hoş olmıycaktı ondan dolayı lm ye kaydım 2 jant arasında kalsam bende ch yi seçebilirdim bu araç için ama buda kötü olmadı..Ben csl jantı olmasında ne olursa olsundaydım,***** 10 46 nın 8 inde csl jantı var![]()
ama fotolardan değilde canlıda çok daha güzel fotolarda arabada siyah çıkıyor araba siyah değil aslında çok koyu lacivert güneşte mor filan değişik birşey...![]()
mal iyiiiimasallah
Maşallah kazasız belasız...
Eyvallah takashi
Teşekkürler arkadaşlar...
Teşekkürler
Bu arada gökhan kardeşime resimler için teşekkür ederim bu soğukta resim çekicek diye kıçı dondu adamın..Ellerine sağlık pampa![]()
Farlar hariç herşey güzel Sonradan takılan angel farlardan nefret ediyorumkazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)