İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ahahahhaa yanıma adam verirler kankaBirde telefon var elimde ayık ol
http://i54.tinypic.com/wrj0au.jpg
enes olm 2 katın agırlıga sahibim.. diyet yardırdıgım dönemde yapılacak iş mi bu fotograf![]()
Tango-1 never dies.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ben arabayı satıyım dediğimde kımıleri galıba araba olmadı falan filan dıye satma nıyetımızde olduğu ıddasını atmış ortaya
Ayarımızı yaptık dun gece bastık Allah ın ıznı ıle akşama doğru birden esti çıkalım dıye onun için çok kişi olamadık sağolsun mamimakinen ve mahdumları bizzi yalnız bırakmadı
JAP ile benım elıme Japon bayrağını veren AC 106 idiSUS uda ılk onun ıle denemek guzek oldu sağolsunlar geldıler kırmaıdlar AC yıne eskı pıskopat sesi ile ürküttü
Onumuzdkei akşamlarda inşalalh daha cok araba ıle denıyecek şekilde organıze olurruzda hep beraber eğllenırız![]()
gece 3e dogru gördüm yine aracı maşallahhhhhhh diimmaşallaaaah gibi geçti
![]()
Bırak bu işleri reçeteyi gönderdim sana Whatsapp'dan![]()
Gel seni örümcek kadınla tanıştırıcam![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
jantları boyatacam şimdi sizce hangi beyaz olsun varmı fıkrı olan ben toz boyadansa boyle buzdolabı beyazı gıbı bır beyaza boyatıp dışınada vernık attırmayı dusunuyorum şimdi boya yaptırmaya gıdeceğim yada daha farklı renk fıkrı olan varmı bu sefer tıkandım aklıma bısey gelmıyor :S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)