cok merak ettigim bir arabaydı.....merak ettigim kadar varmış....Maaşallah cok güzel ve kaliteli olmuş.....kazasız belasız ve NAZARSIZ binmeler nasip etsin Allah......
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Yıldıray'ım maşallah maşallah 41 kere
Gel misafirimiz ol da bi roll yapalım, ben bunları 3 boya yakın ayıklıyorum bakalım ne kadar işe yaramış yaptıkların![]()
![]()
![]()
Liste kalite parçalarla dolu harika emeğinize sağlık valla helal olsunKazasız belasız keyifle bin inşallah. Bu kadar güzel bir aracın hakettiği bir kaç tavsiyeyi yazmadan geçemiycem
Depo kapağında ki karbon ve devir saati sökülmeli, öne de type-r koltukları, birde filtre kiti cold air a çevrilmeli bence.
bu arada komple yalıtım ve alt takım malzemelerinden sonra aracın yol sesi ve yol tutuşunu merak ettim açıkcası![]()
araca kocaman bir maşallah görünüm ve parcalar cok güzel zevkle ve bilinçli yapıldıgı belli oluyor.keyifle kullanın![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Maşallah Çok Temiz Çok Güzel Çok Karizma bi araç olmuş Elinize sağlık Allah kaza bela yüzü göstermesin![]()
lıste guzel mallar ıyı
masallah
ibo bi ara el atalım yıldıray abinin arabaya güzel fotoraflar hakediyor![]()
Kocaman bir Maşallah.Doğrusu listeyi ilgiyle okudum ve sonuçta böyle bir ES7 görmek te şaşırtmadı.En çok ta gidişini merak ediyorum ki;videosunu yükleyeceği demişsiniz bir önceki sayfada.Merakla bekliyorum.
Kazasız;belasız binmeniz dileğiyle..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)