Tavsiyelerinizi dikkate alacağım, teşekkürler..
Aracınız satılıklar arasındaydı, geri çektiniz sanırsam?
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım, teşekkürler..
Aracınız satılıklar arasındaydı, geri çektiniz sanırsam?
Gümrük işlemlerini 8 günümü alsada telefonla halledebildim. Bir daha tövbeler olsun DHL kullanırsam.
Arka plakalığı iptal edip etrafındaki siyah boyayı sildikten sonra spor yay ve hks tarzı bir egzozla exterior işi tamamdırnazar değmesin güle güle kullanın
Arka plakalığı iptal edip seridini silmeden yapıştırın sade temiz görünecektir şimdiki halinden.bence jant secimi cok hoş olmuş arka kanatta super olmuş.tek yaylık işi var bence.maşallah özel bir arac.
abi acil indirmek lazım şu arabayı , kaderi değişecek yemin ederim![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
maşşşallah
06 BP 175 1.4 is Spoon Project 2000Model
06 JR 175 1.6VTI Gümüş 96Model
41 PJ 053 2.0 S-Turbo Siyah
Bu vergilerle insanın Ata binesi geliyor
Sıra gtfour kaput ve tamponda nasıl getircem bilmiyorum. Yazın yakıbrısa yada selaniğe gitme planı bile yapıyorum. Oralarda kesin bulurum herhalde.
İkiside garantili olarak gümrüğe takılacaktır. Bence en mantıklısı Kıbrıs ve Yunanistan seyahati hem tatil olur hemde işiniz görülür. Giderken bence orjnal kaput ve tamponu burada bırakın. Yerlerine uydurma bişeylerle geçin bahsedilen ülkelere.
Birde bu seyahat maliyetleri ile gümrük masraflarını karşılaştırmak gerek tabi hangisi uyguna gelir düşünmek lazım.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
panpa bu araba sende çok kaldı... sat artık yeni limanlara yelken aç..![]()
![]()
maşallah araç ve yapılan işlemler çok güzel olmuş kazasız belasız binmeniz dileğiyle..
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)