İrmcher deli paradır bu kapı direkleri için. 3m carbon folyo daha ucuza gelir sanırım
Teşekkürler PM.
Baktım beğenmedim bu jantları
Teşekkür ederim H jantlarını sattımbir süre 15 yada 16 sac jant takılıcam
![]()
Ali's Detailing Garage / Erenköy
irmscherin pdf şeklinde kataloğu var işlem gereklimi gerekliyse nerelere nasıl bi işlem detaylı olarak anlatılmıştı.benim aracıma uyuyordu büyük ihtimal combo yada uyar diye düşünüyorum.
@aliergun evet liste fiyatı 90 küsür euroama dediğim gibi panjur ve bunun için ayrı bir fiyat alabilirim liste fiyatından farklı olur sanırım bu fiyatlarda.
Kardesım araban çok guzel maşallah Allah kaza bela vermesin.. Bence jantlar cok yakısmıs degısmene gerek yok. Mahalleye geldıgınde incelerim iyiceBirazda benım araçlara detailing çekeriz :P hep kendine hep kendine ayıptır
![]()
yaylarımı aldım. Eibach prokit 3.5cm. Tam istediğim gibi düştü. çamurluk arası kapandı bana yettiFazlada sert değil. Corsa kullanıcılarına tavsiye ederim.
Geçenlerde de gsi stoplarımı takmıştım. - Güncelleyeyim dedim.
![]()
Maşallah Alicim çok temiz bir corsa,ilk jantlarını beğendim.Sende benim kafadasın orjinal çizgilerin dışına çıkmaya hiç gerek yok![]()
Kış geldi. Kışlık mode :P Düzgün kapak bulsam takarımda. Orjinal kapaklarıyla gezmektense böyle daha iyi
Eyvallah
Evet çok memnunum şuanki halinden . Arkaya zaman zaman 3 tane ayı oturabiliyor. Ondan arkanın kredisi olsun biraz sorun yok:P
O jantlar uymadı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)