hayırlı olsun.allah kazasız belasız cezasız günlerde kullanmayı nasip etsin.maşallah arabaya.
Printable View
hayırlı olsun.allah kazasız belasız cezasız günlerde kullanmayı nasip etsin.maşallah arabaya.
Wow 205 :) alda foto cekelım :D
GSİ kesin konuşuyorsa üzerinde lexmaul felan vardır :D filtre chip egzost derler genelde :D ki üzebilir ama bildiğimiz 205 sonuçda hayvan gibi gideri var ağırlıkdan çok fazla avantajlı gökhan'la felan sıkarlarken arkasından bakıyoduk sadece :D
lantis'in hiç şansı yok :D
cuma günü bende geliyorum inş. denemelere katılırım :)
masallah .... kazasız belasız cok guzel
Peki burak kızmaca darılmaca yok bişey sorcam sana??? :Deli:
aracının (eski aracının) bu kadar gideri olduğunu söylüyosunda,
düzcede yapılan drag yarışlarındaki durum ne olcak.
o zman ya aracın söylediğin kadar değil yada sen söylediğin kadar (sürücü olarak)
deneyimli değilsin.
bende gsi da zorlanacağını düşünüyorum.gsı ın sahibi bu kadar iddaalı
konuşuyosa vardır bişey.ama lantisi rahat yersin boy boy.
yarışlarda soğutucu sensörüm (cts) müşürü arızalıydı yarış gecesi saat 3 e kadar araçla defalarca deneme kalkışı ve parça denemesi yaptım tek denemediğim müşürdü.Bunu yakınlarım ve anlattıklarım biliyor ayrıca vites atamama gibi bi durumum oldu ben pist yarışında yapamıcağımı zaten biliyodum ondan olsa gerek benim tarzım roll dür.ayrıca milyarlar harcanmış araçlar fovori olan araçlar bile ufak hatalarla diskalifiye olabiliyor onlarda deneyimsiz veya gidersiz olamaz heralde..yarışta bahane olmaz uydurmaca olmaz geçildim kabullendim.yeni sahibi benim yolumda giderse bi akşam sanada kabul ettiririz filtre egzos olan vtec-gsi-306-206-106 gti lerinle deneriz.gsi ye geçilirsek yemeğimi yersin geçersek yemeğini yeriz benim aracım nelerle yürüdü bunu yakınlarım bilir senin gözünün önünde yürümedi diye yürümeyeceği anlamına gelmez..arabanın emisyonu tam değil bu şekilde düzcedeki gsi ye ben geçicektir diyorum :heyoo:
valla burak bilirsin benim kimseyle işim olmaz, kimseyle polemiğede girmem kolay
kolay, yanlış anlama ama yarış konusunda senin her zaman bi bahanen var.yada
hep bana denk geliyo bu arızaların.
neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.yeni sahibi aracı senden fazla deneyecektir,
yada şöyle söyleyeyim denemelerden haberdar olacağım.
o zman belli olcak aracının durumu.(yada sürücülüğünün durumu)
Hayırlı olsun.... Maşallah
polemiğe girmiyoruzda sen hiç bi zaman kabullenemedin 92 model aracın gidişini modele takılı kaldın senin yazından sonra gsinin yanına gittik deneme için randevulaştık cuma akşamına denicez ben sürücem şöförlüğüde aracıda göstericem..ben bi draglarda arıza var dedim başka ne zaman arıza dedim sana :beuj: ayrıca vteclede denedik duymuşssundur ne duyduğunu bilmiyorumda en az 3-4 kere denedik hepsinide geçtim ama bi o geçti bi ben geçti denilmiş herşeye herkeze eyvallah ben ne sürmesini bilirim nede arabam gider sattım gitti zaten ama sana şunu diyim benim olmasa bile arkadaşımın olur 205 kasasıyla rc nizi tatmin edicem :icon_tup: :icon_tup:
güzel bi otoban faresi hayırlı olsun:)
ortada polemik felan yok.muhabbet ediyoruz.zaten böyle konular için polemiğe girmeyede gerenk yok.cuma akşamı aranızda olmaya calışacağım.ayrıca hayır ben kabullenemedim demiyorum ki.evet duydum vtecle denemenizi yasin söyledi.rc tatmin etme konusunu yasinle yapmışsınız zaten bi atraksiyon.artık kim kimi tatmin etti onuda ben söylemiyeyim.
zaten bu sitede kimin tatmin edeceğinide herkez sana söyleyecektir.:hahaha:
Herkese değerli yorumları için çok teşekkürler.
Öncelikle Burağın şöförlüğü konusunda söliceklerim. şöförlüğüne diyecek hiç bir lafım yok gördüğüm en iyi şöförler içersinde kendisi. yalnız drag ve rolling de denemelerde çok fazla kasıyor kendini hırs yapıyor konsantre olamıyor. bu yüzden herkesin başına gelebilcek bir durum aracın vites geçişlerine hakim olamıyor. ( draglarda 2009 model arabayla aynısını bende yaptım ( 2 den 3 e atamadım snra 2 den 5 e attm snra anca 2-3 yapabıldım ) ) bence bu gayet normal bir durum. tabi tecrübeyle bunun alakasıda var.
Burakla Beraber Gittik Gsi Yanına. Araç Çok diri Görünüyor pistonlarının markasını sıkıştırma oranını söylemedi ama. piston var araçta. benimde gördüğüm kadarıyla çok da güzel yürürü var.
BR 092 Hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü aracı daha yeni aldım ve içimden gelen yorumu yaptığım zaman Farklı cevaplar alınabilir.
Oyüzden tek söliceğim yarın akşam
2.0 16v x Pistonlu , orta seviye yüklü bir gsi ile denediğimizde araçların nasıl yürüdüğünü hepimiz görürüz.
oha gsi'da piston var ama lexmaul veya mantzel emme yok deme :)
walla GSİ'a piston atacak kadar yürütücek birisi kesinlikle pistondan önce emme koyması lazım opel=emme modifiyesi'dir zaten
ha piston emme vs baya yüklü ise 205 GTİ ile denediklerinde sonucu gerçekden merak ediyorum :)
edit : burak plaka değişicek mi :) yoksa aynı plakadan devam mı ediceksin :) değişirse sonu 205 al :D