hangi GSİ ile deneyeceksiniz kırmızı olan mı :)
Printable View
hangi GSİ ile deneyeceksiniz kırmızı olan mı :)
Neyse Burak deneyinde bir görelim bakalımm ;) hadi tabana kuvvett.... :icon_tup:
Yıldıray Abi Ben Yanlış Bişi Demedim ki :) sizin dediğiniz gibi olsun derken neyi kasteddin abi :)
Baya Dişli Rakip Aracın Yürür İyiye Benziyor. Tam Olarak Spec Leri bilsek ona göre konuşurduk ama bilmiyoruz pek. bakalım yarın akşam herşey netlik kazanır :)
Bugun Snn Burakla olan videoları izledim :)
Snn araba neden 3. vites bayılıyo o zamanlar ( merak ettim çok şaşırdım )
DU vtech'i bulursak onunlada sıkalım :D
seninle gitmişdik dimi gökhan ile burak bağlantıda denerken üst köprüye çıkmıştık hatta yolda arkalarından takip etmiştik eğer o haldeki gibi yürüyecekse GSİ'da gırtlak dolu olması lazım
gökhanın golf'ü 240 hp 6 ileri olduğu halde aradaki farkı biliyosun gözlerimizle gördük :)
96'dan sonraki f kasa gsi ler 150 hp :) yani 94 felansa GSi olduğuna bakma 115hp 2.0 8v diye biliyorum :)
arabamı cekıstırmeyın :D
Senın Arabanı Çekiştiren Kim Len :)
evt br 092'nin eski sahibi işte :)
bi değişmeyen onlar kaldı zaten ki süprüs dedin kesin onlarada bi el atıcan gibime geliyo :D
hangi stock golf 240 hp len :D hemide 1.4 :D
Olsun Yasin Abi katılsın nolcak hepimiz arkadaşız arkadaş arasında da böyle tatlı sürtüşmeler olucaktır :)
kanka beni biliyosun makarasına sıkarım muhabbetini bile yapmam sorun varsa vardır yoksa yoktur benim arabanın gidişinide biliyosun az çok ben verilerine göre speclerine göre hangi aracı geçip geçmiyeceğimi konuşurum tabi yolda belli olur bu işler ama iddalıysam kendime ve aracıma güvenimdendir :) abin niyeyse hep hacime takılı kalıyor 306 olsun 206 olsun gti serileri bende hacimli die benden hızlı olcaklar diye bişey yok aynı şekilde astra gsi içinde geçerli 2.0 hacmini yansıtan araçlar bana göre clio rs 206 rc ve typerdır diğerlerini izliyoruz görüyoruz kimse cahil değil vtecle yürüyen gsiler 306 larrr.Rcni sakla 5 sene sonra yazın roll var :D başka 205le