benım araba 1.4 kanka hıc gıtmıo hacım mı yapcaz:D
Printable View
benım araba 1.4 kanka hıc gıtmıo hacım mı yapcaz:D
Maşallah Çok şirin ve güçlü bir araç:
bekleyin 5 sene sonra ben zaten 600rr felan alır hepinizi geçerim :D hi hi :D
Dün Gsi ı ezdi geçti 205. 2 deneme oldu. 1.sinde
1. vtes roll 4 boy falan açtım bıraktım
2. denemede,
2. vtes roll GSİ 1 boy önümden başladı. geldim 3 boy açtım bıraktım.
sonunda da talihsiz bir kaza yaptık. allaha şükür çizik yok... GSİ da az biraz çizikler var.
Sakaryada Saxo İle Denedik.
54 YU plaka. gerçekten çok ciğerli saxo arkadaşımın.
2. vtes roll yaptık 4 deneme falan oldu sağlıklı.
Tüm denemelerde 3. vitesin sonuna kadar yarım boy önündeyim. 4. vtes e attığımda yaklaşıyor yarım boy önümde bitiriyoruz.
( aracı yeni aldığımdan ilk denemelerim oldu. arkadaşımın aracı çok çok ciğerli ama benim vites geçişlerim iyi değildi alışamadım. özellikle 3-4 )
o şekilde zevkine denedik...
burak yalan konuşma bari bende ordaydım 2.0 araba 16 valf nasıl geçiceksin :D :D :D sorunludur o arabaaa kalkamamıştır imkansız doğaya aykırı hacim var hacim bırak bu işleri :hoo: :hoo:
:) :) Polis Gelir Diye Yıldıray abiler Gitmiş. Keşke Görselerdi Az önce konuştuk anlattım durumu :)
Videolar Bölümüne Saxo İle Denedimiz Çekimleri Koydum...
Saxo da bende hata vardı ama. arabayı aldığım ilk gün denedim. belkide saxo cidden çok ii yürüyo benım geçmem imkansız da olabilir bilemiyorum.
o saxo harbiden iyi yürüyodu,205 yarışlarda talihsizlik yaşamıştı ben görememiştim,merak ediyorum doğrusu
Düzceye geldigimde bakıcam tadına.
Olur Gel Taddırırız :)
106 Spoileri Arıyorum Aracıma. Yardımcı olabilcek varmı ?
hayırlı olsun ciddi temiz duruyor maşallah kazasız belasız
bi arabayı tanımak ayrıdır iyi araba sürmek ayrıdır.205 in bagaj full dolu verdim yay far kirko stepne kule gergisi vs vs birsürü yedek parça dolu + 50 kilo vardır yani ilk aldığı gün çıkmış denemiş arabanın geçiceği zaten 2-3 ten belli devrini yakalayıp vites atsa 4 tede geçerdi.aman abi senle konuşmaktan yoruldum futboldan karı kızdan konuşalım ben adama uçak satmadımki yu vts zaten başka 106 ve saxolara fark atan araç biz en iyileriyle deniyoruz R yok yani kendimiz bu kadar yaptık elinize anahtar lokma bişiler alında girişin yapın bizde görelim ben burağa söyledim şunları yapmadan deneme diye denemiş ilk denemesi burak geldi bizim garaj ortamını gördü :icon_tup: onlar daha bişey değil bizim gurup askere gidiyor askerden sonra inş çok güzel işler olucak o zamanlara inş rs sahibi olursun
burak açıkcası senle uğraşmak hoşuma gidiyor.:Deli:
peki alan arkadaş the doctor (burak) bagajda o saydıklarınlamı roll
yapıyo:confused:
neyse ben zaten yazının sonuna bakarsan tebrikler
yazdım konuyu kapadım.
alevlendiren sensin sonra "aman abi senle konuşmaktan
yoruldum" diyosun.
ben senin yaptığın araca bahane bulmuyorumki,bizim elimize anahtar alıp yapacak
vaktimiz zaten yok. sizin gibi genç ve zamanı olan kardeşlerimiz yapacak bizde
yorumlayacağız(tabi bilgimizin yettiği kadar).artık iyi olur kötü olur.
hayırlısıyla yapıp gelin askerliklerinizi ondan sonra güzel şeyler yaparız.
Abi Aynen Saydığı tüm Şeyler Vardı Bagajımda. Evet öle denedim. ama karambole oldu sohbet amaçlı gittim. ama sonra kanım kaynadı deneyelım dedım serdarda okey dedı denedık. onun arabası cidden çok iyi ama bagajımın kaç kilo olduğunu cidden bilmiyorum ama şöle söliyim boşaltırken belki benim hareketsizlimden bilmiyorum ama ciddi terledim yani. incik boncuk şeyler ama full çakılı.
Burakların Garaj ortamı konusunda sadece oraya gittiğimde azım açık kaldığım anlar durumlar oldu. ben o ortamdakı ınsanların bu zamana kdr sölemediği konuşmadığı şeyleri bende asla konuşmam. öle güzel heycan verici şeyler vardı ki o garajda. bende olsa bağıra çağıra anlatırım gösteririm grur duyacak şeyler var grur duyarım. ama bu adamlar öyle bişi ki ben hala çözmüş deilim. umarım garajlarına birdaha yolum düşer...
Aranızdaki bu sohbet aslında hoş geliyor bana ama haklı olunan olunmayan durumlar bana kalmaz herkesin kendine göre doğruları vardır.
Son bişi şuana kadar 4 5 araçla denemeler yaptım fark attığımda oldu YU vts gbi 4 ten sonra azcık geçildiğimde oldu. hiç biri umrumda deil. 92 model araba yolda düz gidiyor. egzozdan başka ses yok arabada. geri vitesinde problem var ki geri geri gazlamıyoruz. çok büyük masraflarım yok hatta akü haricinde masraf yapmadım zevkine yaptıklarım var. bnm için önemli olan bu. Burak kardeşime aracına bu şekil baktığı için çok teşekkür ederim...
Sorun Çıkmıcak demiorum her arabada oldugu gibi bundada sorun çıkıcak belki daha çok çıkıcak bende alıp marşa basıp bincem hep diye almadım uğraşmakta zevk vericektir...
saygılarımla...