Allah kaza bela vermesin. çok güzel bi araç. zaten daha fazla güzelleştirmek için çalışmalara başlamışsın. performans değerlerini bekliyor oalcağız![]()
Allah kaza bela vermesin. çok güzel bi araç. zaten daha fazla güzelleştirmek için çalışmalara başlamışsın. performans değerlerini bekliyor oalcağız![]()
maşallah cok güzel , 970kg 120hp çok iyimiş gerçekten , 17 superturismo ve yayla görüntüsüde baya cezbedici , kazasız belasız inşallah : )
Yakıt durumum sehir içi daha uzun yol göremedik,Trafik kapalı acık olsun fark etmez 6.0-6.3 sakin sakin,basarsak 8-9 arası yakıyo..
Jant şuan hiç aklımda yok pmaspeed yüzünden xenon takcam halim yok valla ama takarsam dediğiniz gibi O.Z superturismo olur yada yine bu pumaspeedin 18 jantları var onlarda olarabilir yurtdışından rahat getirte biliyorum takarsam ordan takarım yine:S,
Performans değerleri 2011 den sonra paylaşacağım tekrar burda heycanlıyım baya=))
Değerli yorumlarınız için hebiniz saolun saygılar..
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin..
Gidisi nasil bunlarin cok merak ediyorum bi ies le falan denesen guzel olur aslinda![]()
Aaraç çok güzel güzel de, anlayamadığım nokta nasıl 1000 kg nin altında? Corsa bile 1280 kg , çok güven vermedi açıkçası bana.
kesinlikle harika bir tercih bende senesinde türkiyeye gelen 1,4 benzinli makınasıyla lansman testini yapmıştşmn gayet başarılı yol tutuşu direksiyon tepkisi ve içindeki verdiği huzur bu segmente göre gayet başarılı kazasız belasız kullanman dileğiyle , bu arada yurt dışında mk7 için coilover kitler mevcut madem 1 sene sonra bırseyler yapmayı planlıyorsun yurtdısındanda sorunsuz mal getirme şansın varsa bu harika olur hee bide mümkün olduğunca hafif jant takmaya çalış oz o bahsettığınız jantı baya ciddi agırlıklarda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)