fiesta sport
fotolar gözükmüyor.
www.hizliresim.com adrseine yüklersen gözükür
hayırlı olsun aracınız .. 120 hp ve 1000kg altında ise yeterince de performanslıdır muhtemelen..
allah kaza bela göstermesin .. sadece tez vakte yay falan takmanız temennisiyle
allah kaza bela göstermesin.
hayırlısı olsun aracın kazasız belasız iyi sürüşler,dediklerini en kısa sürede gerçekleştirmen dileğiyle...
maaşallah güzel araç..Allah kaza bela vermesin..5 lik yay şart en azından..
Güzel duruyor bence jantlar. 17 ler daha hoş tabi ama performans olarak 15 i tercih ediyor Ford.
Bu arada Milltek iyi seçim yeni 4-1 manifold ve 60 mm boru çapı kullanıyolar. Yalnız pipercross un filtre kitine pek sıcak bakmıyorum sonuçta standart tip kutu içi filtre kullanıyor, onun yerinde normal K&N ya da o tip bir kit alırdım.
Mountune geçenlerde 155 lik kiti tanıttı, kesinlikle süper bir seçenek olur ama burada yazılımı yapma konusu biraz muallak henüz. Kitte egzantrik, egzoz filtre borusu ve yazılım var bir de buji kabloları çıktı ama çok gerekli değil. Eğer Mountune bir filtre kiti çıkarırsa onu kesinlikle önerebilirim.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
güzel araç![]()
Evet UK dışında Mountune yazılımı yapılamıyor şu an. Bazı yetkili servislerde orijinal servis ekipmanı ile yüklenebiliyor sadece. 155 lik yeni çıktı yakında tanıtırlar.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
yeni kasa fiestalar güzel oldu bu tek kapılarıda gayet hoş duruyor kazasız belasız günlerde kullanın
massallah çok güzel kazasız belasız kullanın
keske bu ford focus titanium larda olan ( fiesta 4 bijon ) jantlardan olsaymış daha da güzel dururmus![]()
1000kg altı değildir bir yanlış vardır o bilgide, gibime geliyor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Aracı almadan önce bende 1045kg olarak duymuştum ama fordun sitesinde
Ağırlıklar****
1.25 Duratec 82PS benzinli 979
1.4 Duratec 96PS benzinli Manuel 979
1.4 Duratec 96PS benzinli Otomatik 1026
1.6 Duratec Ti-VCT 120PS benzinli 970
1.4 Duratorq TDCi 68PS dizel 1030
1.6 Duratorq TDCi 95PS dizel 1043
Araç 10 üstünden 10.. MK5 Zetec-S sahibi oldum 2 sene boyunca uğraştım ve emeğimin karşılığını aldım pumaspeed'den Milltek full race evo 4-2-1 manifold almıştım bende çok faydasını görmüştüm,satıp mk7 almak istedim ama kısmet olmadı kaderimdeki yine Sierra'ymış
İyi günlerde kullanmanı dilerim kardeşim,kazasız belasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)