maşallah çok şık araç.
kazasız belasız kullanirsin inşallah=)
Printable View
maşallah çok şık araç.
kazasız belasız kullanirsin inşallah=)
Kanka Naptın Sen Hıc Yakıstımı Bu Fotograflar Bu Arabaya :)
Valla Ilk Aksam Yanımıza Geldın Allah RAzı Olsun Ben Sesını Gıdısını Durusunu Basıklıgını Herseyını Cok Begendım Kusursuz Ozellıkle Su Arka Kelebekler Harıka Allahım NAzarlardan Korusun Izmıte Gel Kanka Bı Parlatalım Fotograflarını Cekelım :D
Hayırlı olsun kazasız belasız
F7R güzel araçtır hayırlı olsun...ama yürüyeninin görmedi bu memleket (tabi çok uğraşanda olmadı) renault seven biri olarak performans açısında olması gerektiği yere gelmesini isterim. tekrardan maşallah...
Allah razı olsun yavrum:) Bir el atacağım Allah'ın izni ile.İzmit'e geldim mi haber vereceğim zaten.Parlatırız foto çekeriz hatta sizin dükkanda çiğ köfte bile yeriz:D
Kanka spoon lar yeni ya bir müdet kalır hevesi alana kadar.Sonrasında speedline gelebilir dediğin gibi:) Olum yaşlanıyorum artık ölüm korkusu sarmaya başladı airbag şart:D :D
Teşekkürler :)
Teşekkür ederim.Yürüyen F7R lar oldu ama tabiri caizse numune gibi 1 2 tane.Şu anda 1 2 tane daha var iyi yürüyen bildiğim kadarıyla.Bizde elimizden geldiğince arabanın suyunu çıkarmadan hızlandırmaya çalılşıyoruz.Başarırsak ne ala:)
17leri takmasaydım bi denemek isterdim aslında tam kalemim olurdu bu ara. :D
kankacım hayırlı ugurlu olsun guzel secim İDE mi bu yoksa duz f7r mı ?
Hayırlısı olsun güzel arac gündüz fotosu yokmu bunun :D
106 Vti Denemelerı Beklıyorum Artık Senden Kanka :D
maaşallah c.tesi günü birlikteydik ama tanışmak kısmet olmadı CHL bordo 106da bendim :) arabanın maaşallahı var kazasız belasız güle güle kullan :)
vti dışında bir Honda ile denemedimö hiç değişik olurdu aslında.Olurda denk gelirse deneriz:)
Kanka tabiki f7r.Bende ide alacak göz var mı? :)
Eyvallah.Gündüz arabayı ben bile göremiyorum ki:) C.tesi kısmet olursa çekerim artık
Kanka sizdene başka denemeler oldu.Oluyor da.Ama video yok:) Video olanlarda gelmiyor ne kerametse:D
Eyvallah.Keşke gelseydin tanışsaydık.Bir dahaki sefere dikilirz artık arabanın başına:D
sen oldugunu bilseydim kesin gelirdim :) bidahaki sefere inşallah kardeşim :)
Maşallah güzel araç , 150 hp 190 nm 1090 kg 0-100=8.1 max hız=216 olmalı :)
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullan.Değişiklik iyidir her zaman
ide dediğiniz olay nedir??
Hayırlı olsun yeni aracınız, bu 5günde neler yaptınız acaba ?