Hayırlı olsun kazasız belasız
Printable View
Hayırlı olsun kazasız belasız
F7R güzel araçtır hayırlı olsun...ama yürüyeninin görmedi bu memleket (tabi çok uğraşanda olmadı) renault seven biri olarak performans açısında olması gerektiği yere gelmesini isterim. tekrardan maşallah...
Allah razı olsun yavrum:) Bir el atacağım Allah'ın izni ile.İzmit'e geldim mi haber vereceğim zaten.Parlatırız foto çekeriz hatta sizin dükkanda çiğ köfte bile yeriz:D
Kanka spoon lar yeni ya bir müdet kalır hevesi alana kadar.Sonrasında speedline gelebilir dediğin gibi:) Olum yaşlanıyorum artık ölüm korkusu sarmaya başladı airbag şart:D :D
Teşekkürler :)
Teşekkür ederim.Yürüyen F7R lar oldu ama tabiri caizse numune gibi 1 2 tane.Şu anda 1 2 tane daha var iyi yürüyen bildiğim kadarıyla.Bizde elimizden geldiğince arabanın suyunu çıkarmadan hızlandırmaya çalılşıyoruz.Başarırsak ne ala:)
17leri takmasaydım bi denemek isterdim aslında tam kalemim olurdu bu ara. :D
kankacım hayırlı ugurlu olsun guzel secim İDE mi bu yoksa duz f7r mı ?
Hayırlısı olsun güzel arac gündüz fotosu yokmu bunun :D
106 Vti Denemelerı Beklıyorum Artık Senden Kanka :D
maaşallah c.tesi günü birlikteydik ama tanışmak kısmet olmadı CHL bordo 106da bendim :) arabanın maaşallahı var kazasız belasız güle güle kullan :)
vti dışında bir Honda ile denemedimö hiç değişik olurdu aslında.Olurda denk gelirse deneriz:)
Kanka tabiki f7r.Bende ide alacak göz var mı? :)
Eyvallah.Gündüz arabayı ben bile göremiyorum ki:) C.tesi kısmet olursa çekerim artık
Kanka sizdene başka denemeler oldu.Oluyor da.Ama video yok:) Video olanlarda gelmiyor ne kerametse:D
Eyvallah.Keşke gelseydin tanışsaydık.Bir dahaki sefere dikilirz artık arabanın başına:D
sen oldugunu bilseydim kesin gelirdim :) bidahaki sefere inşallah kardeşim :)
Maşallah güzel araç , 150 hp 190 nm 1090 kg 0-100=8.1 max hız=216 olmalı :)
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullan.Değişiklik iyidir her zaman
ide dediğiniz olay nedir??
Hayırlı olsun yeni aracınız, bu 5günde neler yaptınız acaba ?
Teşekkürler.. Biraz daha hızlı olsun dedik bu kısmet oldu :)
Astralardaki SFI Ecotec gibi düşünün. SFI=F7R Ecotec=IDE motor tipleri yani. IDE lerin pistonları dizel motor pistonu gibi odacıklı olup yakıt sistemi 3 4 bar gibi sıradan basınç yerine 100 bar civarı basınç ile çalışır.Biraz daha karmaşık bir sistem.Motor olarakta daha hassas diye kulaktan dolma bilgim var.
Teşekkürler..
5 günde yapılanlar...
Komple 60 düz boru
Otto titanium son susturucu
Filtre kiti+Aem filtre
coilover
spoon jant lastik
Bir takım manasız stciker vs.lerin sökülmesi
periyodik bakım genel temizlik falan fıstık
p.tesi öğlen başladık perşembe akşamı bitti.Pazar günüde yazılım yapılabilmesi için chip değişti Ecu'da.Yolda ayarı yapılacak trigeri değişecek ufak tefek elektrik işi halledilecek(alaram sapıtık çalışıyor müzik yok arabada bu gibi işler)
kardeşim baya bi çalışma olmuş jantlar on numara sen biliyosun be işi kardeşim:)
Maşallah kanka :D
http://www.facebook.com/profile.php?...31906116867357
Buda aracın ufacık bir videosu :)
Maşallah f7r candır :)
Ulan işyerindeyim izleyemiyorum:D
Eyvallah.Kendisi ile iyiyiz :)
Kanka işleri bitti.Bir adam akıllı pasta cila vs gerekiyor hepsi o.Onuda sen yaparsan mis mis:D
Doğrudur.Ters hatırlıyor olabilirim.Teşekkürler...
kanka ne yaptıkki ALLAH razı olsunki f7r aldın :Dgecen gece deneme videoları kimde??nasıl gittiğini merak eden arkadaşlarımız için güzel bi örnek video olurdu...
Öyle deme kanka.Senin psikolojik baskın ile +2hp geliyor zaten makinaya:) Geçen cumartesi diğer araç içinden video çekildi ama henuz ortalıkta birşey yok.Bir kamerada biz edinmeliyiz sanırım:)
Triger işlerini halledeyim merak edenlerle deneriz gene kanka sıkıntı yok biliyorsun;)
:hahaha::hahaha:
aracın roll videolarını hangi süre zarfı içerisinde görmemiz mümkündür acaba sayın efyediar pilotu :D
öğrencez pepe ögrencezz:):)
Maşallah kazasız belasız sürüler
Dn: f7r diyince aklıma hep ogunmisir geliyo :D
Potansiyeli oldukça çok bir makina. İleride cadde tipi bir egzantrik ve forged pistonlar ve iyi bir yazılım desteği ile 170-180 hp leri görmek çok kolay olacaktır. Örnekleri mevcut. Bu bahsettiğim işlerin maliyetleri de işçilik hariç 2000 TL civarlarını bulur. O zaman da filtre egzozlu bir RS ile çok rahat yürür.
Maşallah araç çok diri duruyor.
Eyvallah:D Algıda seçicilik bu olsa gerek:D
Geç bile kaldın oğlum.Özüne dön artık:D
Abi teşekkürler.Motor ömrünü doldurmadan kapağını açmaya niyetim yok açıkçası.Şu anki hedef motor içine dokunmadan alıbilecek max. gücü alıp yürümek.Rs konusunu pistonsuz yaparsak ki benim bu konuda ümidim var benden mutlusu yok:)
Hayırlı olsun.spoonlarla çok güzel olmuş basılınca.:icon_tup:
Maşallah...