Eren hayırlı olsun, alım evresinde servisteydim ama aracı görmek kısmet olmadı :)
Gidişi nasıl merak ettim
Printable View
Eren hayırlı olsun, alım evresinde servisteydim ama aracı görmek kısmet olmadı :)
Gidişi nasıl merak ettim
Hayırlı olsun kazasız belasız :)
Eyvallah.Spoon kg olarak 6.8 diye kulaktan dolma bilgim var ancak inan bilmiyorum.O.z f1 ile spoon arasında bir müddet gidip geldikten sonra spoon'dan yana kullandım tercihimi:)
Allah razı olsun.Kelebekler sunroof klima vs tüm fonksiyonlar kusursuz çalışıyor Allah'a şükür.Tek sıkıntı kelebekleri açarken ultra kalliteli olan Japon malı alarmım kendi kendine çalmaya başlıyor:D Onuda halledeceğiz alarmı sökerekten inş.
Teşekkür ederim.F7R 147 hp.Renault'ta 2.0 Williams diye anılan motor.
Teşekkürler...
Kankacım şip şak foto şeklinde gerçekleştirdim olayı:D Yarım saat içinde bitirdim işi.Top power değilde aklımda makyajlı kasa sedan megane airbag+direksiyon var.Şekli hoşuma gidio airbag'de olsun istiyorum.He alırsan takarım o ayrı:D Harun duymasın rsi gittiğini:)
Allah razı olsun kanka.Sen megane coupe al ben söker yollarım sana koltuk falan:)
GÜndüz foto için bari baskı yapma pm den:D
Teşekkürler :)
Doğukan sende ordaydın ama araba yoktu piyasada o esna:) 147hp motora filtre egzoz ile bir iki şaka yaptım daha güçlü arabalara.Gidişattan memnunum şu an.Type-R ayarında tabiki değil ama para/performans oranında başarılı
Allah razı olsun kardeşim:)
maşallah eren güzel araba almışsın çok hoş duruyor..hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle :)
Hayırlı olsun kazasız belasız =)
Maşallah kardeşim ALLAH kaza bela göstermesin izmitin parmağı oldu belli kafa basılmış hemen :D:D
ereeennn hayırlı olsun kardeşim nazar değmesin
Tekrardan teşekkür Doğukan.Motor konusunda soft ile iyi değerler yakalama ümidim var bakalım göreceğiz:)
Eyvallah kardeşim:) İzmit'e leylek gidip leylek geldim.Basma işi onlara kalmadı ben hallettim:D Gerçi akşam değil gündüz gitseydim ellerinden kaçmazdı araba oda ayrı:D
usta çok ii arabalar buluyosun ya :D parayı koyiyim kenara yapışıcam sana bana araba bul die:D allah kazasız belasız kllanmak nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun Maşallah'ı var kazasız belasız.
maşallah reis buda on numara duruyor allah kaza bela vermesin..
maşallah kardeşim Kazasız belasız Cezasız inş :) HIzlı araç hızlı gördümde =)
Masalla hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin..
Motor sesini cok begeniyorum bunların apayrı bi güzel geliyo bana
öncelikle kazasız belasız sürüşler dilerim f7r makinesi gayet tatminkardır. Yukarıda bir yazında okudum yanılmıyorsam williams ile aynı demişsin willams ile bu makinenin cok cok ortak yanları var ama williams ile birebir aynı degildirler. Senin Motor numaran yanılmıyorsam F7R710 ile başlar williams Bloklar F7R700 ile başlar ufak tefek farklılıklar var ama genel anlamda hemen hemen herşeyleri ortaktır. Allah kaza bela vermesin tekrardan ...
Eyvallah kardeşim.Senin kadar sürünemiyoruz şimdilik ama genede mutluyuz:)
Eyvallah moruk.Görüşelim bir ara.Bu gidişle yüzünü unutacağım:D
Eyvallah kardeşim.Şöyle adam akıllı biraz süre geçsin iyice alışayım dynoya çıkıp hangi devir neler oluyor bir göreyim dahada iyi olacağız inş.Bu arada video'n gözümden kaçmadı
Eyvallah Allah razı olsun:)
gule gule kullanın, kazasız belasız...
maşallah kardeşim.10 numara bir araç bence.kazasız belasız;)
Maşallah çok güzel bir tercih olmuş orj gücü nedir aracın ve görüntüye yönelik girişimler devam edicekmi kazasız belasız günlerde kullanın
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)
hayırlı olsun ,kazasız belasız kullanın..
maşşallah kazasız belasız kanka bir 106 gti ve saxo bulamadık ya ona üzlüyorum :(
sağlık olsun ....
kardeşim hayırlı olsun ):güzel makine allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah..bu araba alma konusunda parayı bulım hemn yanına koşcam kardeşim :)
Ya işin o kısmını sorma gitsin kanka.Vardır bir hayır.Bu Megane buldum konuşmaya başladık Balıkesir'den kazasız saxo vts çıktı gönlüme göre.Dedim saxo hem mk1 hem sunroof yok hem Balıkesir git gel yaş iş.O kadar saxo 106 dedim çıktı genede tuttum Megane aldım:S
Hacim iyidir bunu bir kez daha anlamış oldum:)
Eyvallah moruk.Parayı ayarla artık yeter bu kadar eziyet sana:) Sen ayarla gerisi kolay
hayırlısı olsun sesi güzeldir makinanın ;)
hayırlı olsun.
maşallah allah kaza bela vermesin keşke daha görünür fotolar olsaydı :D
allah kaza bela vermesin maşallah
maşallah çok şık araç.
kazasız belasız kullanirsin inşallah=)
Kanka Naptın Sen Hıc Yakıstımı Bu Fotograflar Bu Arabaya :)
Valla Ilk Aksam Yanımıza Geldın Allah RAzı Olsun Ben Sesını Gıdısını Durusunu Basıklıgını Herseyını Cok Begendım Kusursuz Ozellıkle Su Arka Kelebekler Harıka Allahım NAzarlardan Korusun Izmıte Gel Kanka Bı Parlatalım Fotograflarını Cekelım :D