maşallah çok şık araç.
kazasız belasız kullanirsin inşallah=)
Kanka Naptın Sen Hıc Yakıstımı Bu Fotograflar Bu Arabaya
Valla Ilk Aksam Yanımıza Geldın Allah RAzı Olsun Ben Sesını Gıdısını Durusunu Basıklıgını Herseyını Cok Begendım Kusursuz Ozellıkle Su Arka Kelebekler Harıka Allahım NAzarlardan Korusun Izmıte Gel Kanka Bı Parlatalım Fotograflarını Cekelım![]()
F7R güzel araçtır hayırlı olsun...ama yürüyeninin görmedi bu memleket (tabi çok uğraşanda olmadı) renault seven biri olarak performans açısında olması gerektiği yere gelmesini isterim. tekrardan maşallah...
Allah razı olsun yavrumBir el atacağım Allah'ın izni ile.İzmit'e geldim mi haber vereceğim zaten.Parlatırız foto çekeriz hatta sizin dükkanda çiğ köfte bile yeriz
Kanka spoon lar yeni ya bir müdet kalır hevesi alana kadar.Sonrasında speedline gelebilir dediğin gibiOlum yaşlanıyorum artık ölüm korkusu sarmaya başladı airbag şart
![]()
Teşekkürler
Teşekkür ederim.Yürüyen F7R lar oldu ama tabiri caizse numune gibi 1 2 tane.Şu anda 1 2 tane daha var iyi yürüyen bildiğim kadarıyla.Bizde elimizden geldiğince arabanın suyunu çıkarmadan hızlandırmaya çalılşıyoruz.Başarırsak ne ala![]()
17leri takmasaydım bi denemek isterdim aslında tam kalemim olurdu bu ara.![]()
kankacım hayırlı ugurlu olsun guzel secim İDE mi bu yoksa duz f7r mı ?
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
maaşallah c.tesi günü birlikteydik ama tanışmak kısmet olmadı CHL bordo 106da bendimarabanın maaşallahı var kazasız belasız güle güle kullan
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
vti dışında bir Honda ile denemedimö hiç değişik olurdu aslında.Olurda denk gelirse deneriz
Kanka tabiki f7r.Bende ide alacak göz var mı?
Eyvallah.Gündüz arabayı ben bile göremiyorum kiC.tesi kısmet olursa çekerim artık
Kanka sizdene başka denemeler oldu.Oluyor da.Ama video yokVideo olanlarda gelmiyor ne kerametse
Eyvallah.Keşke gelseydin tanışsaydık.Bir dahaki sefere dikilirz artık arabanın başına![]()
sen oldugunu bilseydim kesin gelirdimbidahaki sefere inşallah kardeşim
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Maşallah güzel araç , 150 hp 190 nm 1090 kg 0-100=8.1 max hız=216 olmalı![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
ide dediğiniz olay nedir??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)