16-za yalovadan satıldı
kısa süre satılıkta kaldı zaten , hatta tech'de konusunu açıp ben duyurmuştum yabancıya gitmesin bizden birileri alsın diye
![]()
16-za yalovadan satıldı
kısa süre satılıkta kaldı zaten , hatta tech'de konusunu açıp ben duyurmuştum yabancıya gitmesin bizden birileri alsın diye
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
temıze benzıyor maşallah.arabanın adı cıkması bazen ııdır tabı sadece ıı yöndebole ssaklamalar fln komık yanı.
neyse hosgeldın kardeş
üstten üstten çekimleri vardı bende hatırladım. fiyatı uygun du hemen satılmıştı.
Dr.ECU
slm arkadaşlar . aracın sahibi benim; siteye daha yeni üye oldum oda adem abimin önerisiyle.. valaha daha yenı goruorum yorumları baya bı konusmalar olmuş. arkadaşım semih bişiler yazmıs falan baya bı tartısılmıs uzatılcak bı konu yok bende aracımı burda paylaşmak istedım sadece herkes gibi. arkadaşım nası bi giriş yapmıs bılmıorumm heralde arkadaslara TUHAF GELMİŞ kendi bakıs acılarından. yorumlar ıcın herkese tesekkurler dıoruMM.. böyle muahbetlere hıc gerek yok iyi yada kötü . bu sitede muhabetler nası dÖNüO YAVAS YAVAS ögrenices bizde .. herkese tesekkurler ...
tayyar konusu değilmi illa birsey oluyo
maşallah kırmızıya![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Maşallah kazasız belasız çok diri duruyor ...
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)