Hey masallah, Allah kazasız belasız bol homurdanmalı günlerde kullanmanızı nasip etsin.hayallerimin içerisinde olan bir arac almıssınız gercekten. Cok iyi..
havanın açtığı yağmursuz çamursuz olduğu gün ordayımbir yıl oldu kaporta boya kokusu almadığım banada ilaç gibi gelir
![]()
74 model sehpa...
Allah Kolaylık Versin. Umduğunuzdan Daha Güzel Olur İnş. Çok Güzel Bir Proje On Numara Bir Araç Sesini Duymayı Çok İsterdim.Araç Üzerindeki İlerlemenin Ve Bulduğunuz Orjinal Parçaların Fotolarını Tek Tek İstiyoruzTakipteyiz....
![]()
bizde budan 1 sene önce trans ** restore etmiştik çürüyen yerler hep aynı
allah kolaylık versin umarım ustanız ilk günkü gibi azimle çalışır ve verdiği tarihte arabanızı teslim eder
sorması ayıp ne kadara anlaştınız kaporta boya için?Belli bi rakam konuşuldumu üç aşağı beş yukarı??
2011 model camaro yapacaksın yani kısaca
allah kolaylıklar versin , şimdiden maaşallah![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
hayırlı uğurlu olsun
ümraniyede nerede yapılıyor işlemler?
benim def de ümraniyede toplanıyor arada gidiyorum, uğramak isterim
Ümraniye sanayii die geçmiyormu orası ? Bahsettiğim hastane Hisar hastanesiSAnayiinin hemen girşindeki...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Maşallah...
Hayırlı olsun.Çok güzel duruyor.
masallah,
favorim 69 ama pek yok herhalde turkiyede..
Experience is what you get when you don't get what you want.
Dün sabah döşemecimiz geldi aracın içini boşalttı bir tek ön göğüsü bıraktık onuda elektrikçi söksün diye , döşemeci gittikten sonra kaporta parçaları çıkarılmaya başladı çamurluklar kapılar vs... Hafta sonuna kadar kapı içleri komple taban vs. kazınacak cumarteside cakacımız gelip aracı görecek , bel atını kapılar hariç komple bastıracaz gibi duruyor şuanda....
Döşemeler Sökülüyor...
Boyanın altından çıkan diğer süprizler , piyasada usta diye geçinen birinin eseri...
Tavandan Aracın renk kartelası :P
Kaporta Parçalarını Sökmeye başladık...
Lanet Egzoslarda kurtulmaya çalışırken...
Çirkin Ördek Yavrusu...
![]()
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)