Allah sabır versin. çok zevklidir ama kafada akıl derisinde kıl bırakmaz![]()
Allah sabır versin. çok zevklidir ama kafada akıl derisinde kıl bırakmaz![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
arka çamurlukların ön çamurlukların hatta kapı saclarının kullanılamıycak nesi var cidden merak ettim fotoğrafı falan varmı ? ayrıntılı olarak
74 model sehpa...
çok güzel. nazar boncuğu.![]()
Hayırlı Olsun Bununla Yan Vermek Bir Başka OLur![]()
SKODA SIMPLY CLEVER
Daha çok var yan vermemize , komple kaporta parçalarını getirtiyorum subat sonu Türkiye de olucak verdik siparişleri. Şubata kadar elimiz kolumuz bağlı beklicez.
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Maşallah öncelikle.Zaten siparişleri vermişsiniz ama benede 74 olarak devam edin.
Mükemmel bir keyiftir tabiri yoktur kesinlikle tahmin bile edemiyorum ama şunu biliyorum keyfi ne kadar inanılmaz ise bu araı toplamak ve bakmakta o kadar zor olacaktır
Süper bir iş içindesiniz Allah yardımcınız olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
2010şubatta çerkezköyden 30.000milde kazasız 68 model direksiz harttoplu bir impala aldık.arabanın hiçbir sorunu yoktu aslında ancak renk solmasından köy yerinde herifin birine vermişler boyasın diye bagaj içini fırçayla boyamışneyse aldık arabayı kırklareli babaeskide 68 yaşında karagümrüklü bir chevrolet ustası bulduk ona emanet ettik.o impalayı sökerken parçalarını getirttik.çürük yerleri fazla çıkmadı çok şükür çıkan yerleride kesti çekiçle saca şekil verdi kaynattı 2 hafta önce boyadan çıkmış.şimdi toplanmaya başlandı.gerçekten çok keyif verici oldu bu proje inş. sizde istediğiniz gibi bir 'camarocuk' yaparsınız kolay gelsin.
Maşaallah. Umarım arabayla ilgilendiğiniz her an sadece ve sadece keyif yaşarsınız. Çok güzel bir araba, bittiği günü sabırsızlıkla bekliyorum : )
K.
Alnının akıyla çıkarsın inş.
Çok Güzel Araç
Allah kaza bela vermesin iyi günlerde binmen dileğiyle
Kocaman bi MAŞALLAH'ı hakedıor![]()
Silah fabrikasıda hemen hastanenin yanında zaten. Hastaneyi sağınıza alıp düz gittiğinizde hemen ilerde Atom Oto tabelaso var onun sokağından girince zaten çıkmaz sokak son dan bir önceki dükkanın içinde yatıyor CUK
Amin , teşekkürler. Şu parçalar gelsinde şimdilik başka birşey istemiyorum. İş yapılmadıkça benim içim daralıyor. Şuandada parçaları beklediğimizden fena bir daraltıdayım.
Kasap usta çok hatta iyisini bulmak nerdeyse çok zor heleki böyle araçlar için. Parasıyla bile yaptıramıyorsunuz. Sizin aracın fotoğraflarınıda görmek isterim...
Şu kaporta evresini atlattıktan sonra eminim keyifli olacaktır. Kupa ceviricisine kadar herşey hazır parçaları beklemekteyiz.
Teşekkürler...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)