kaynatılan yerler
![]()
son astar
boyandı....
![]()
motor içi orjinal mat siyah oldu..motorumuzda yarın inş.orjinal rengi olan kırmızıya boyanacak
![]()
kaynatılan yerler
![]()
son astar
boyandı....
![]()
motor içi orjinal mat siyah oldu..motorumuzda yarın inş.orjinal rengi olan kırmızıya boyanacak
![]()
guncel araçlarla uğraşmak bır zaman sonra benıde sıkacak, sımdıden amerıkanlara delı gıbı ozenıyorum ama şöyle 40 a dogru dıyorum kendıme
umarım emeklerınızın karşılıgını alırsınız kolay gelsın...
Maşallah, Amerikanlar arasında sevdiğim bir kaç modelden biridir. Umarım restorasyon sonrası ağız tadıyla binersin.![]()
Maşallah en sevdiğim kasalardan biridir amerikanda... hakikaten amerikan ayrı bi dünya.. tek eksi yanları yatmayı pek sevmez keretalarvakit ve benzin oldukça gezmek isterler.. gezdikçe de açılırlar
hele 3-4 saatlik bir uzun yolda ( ki anca ısınıyor makineleri ) egzostlardan çıkan ıslık sesi 8 in homurtusuna karışır, mest eder insanı
Allah kaza bela vermesin
![]()
Let Chevrolet put you in beautiful shape for '65
Konu bayadır güncellenmiyor. Parçaların gelmesine 29 gün kaldı bari ebay den gelen parçalarla biraz güncelleyelim konuyu.
Gösterge Cluster ı (çıkma)
Komple Gösterge Panelimiz (çıkma)
Bagaj Menteşe Seti (çıkma)
Krom Çamurluk Barları
Emniyet Kemeri Kapağı - Tavan - (çıkma)
![]()
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
maşallah güzel olucağı kesin umarım istediğin gibi olur
Muhteşem bir klasik yoruma kapalı inşallah sorunsuz sıkıntısınız gönlünüzce olur.
Arabayı ararkenki başlıkta buda takip ettiğim konularda.
İlgiyle takip ediyorum, çok keyifli bir proje.
Benimde hayallerimde hep 73 Mustang yapmak var ama başlığı takip ettikçe olay gözümde korkmuyor değil.
Hayırlısıyla sorunsuz, stressiz bir şekilde sizi üzmeyen bir proje olmasını diliyorum.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Dün öğlen gösterge aydınlatması için led rignlerim ve classicindustries in katalogu gelmiş. AMerikanlarda gösterge ışıkları yetersiz ve tek noktadan geliyordu. Amerikada biri bu ringlerle aydınlatma işini çözmüş hemde kesme biçme yapmadan mevcut ampulun bağlantı yerinde direk oturuyormuş. İşte o rignler ve ortaya çıkacak olan aydınlatma perofrmansı
Ringlerimiz ( 2 adet 120mm - 4 adet 70mm )
Rignlerin montajından sonra gösterge aydınlatmaları , burda çok parlak ama orjianl lambaları gibi kısılabiliyor ışık.
![]()
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
maşşallah muy muy yawas yawas toplanıyo yaza dogru bıter umarım