maşallah araç çok güzel emeğinize sağlık inşallah istediğinizden dahada güzel olur
maşallah araç çok güzel emeğinize sağlık inşallah istediğinizden dahada güzel olur
41 LY 096
HAN PERFORMANS
CUK sonunda bugün boyadan çıktı , taze taze fırından yeni çıkmış fotolar. Bu akşam da boyacıda bekleyecek , yarın sabahtan kilitçiye ordan ayarlar için kaportacıya ordan döşemeciye gidecek... Çok az bir işimiz kaldı 2 hafta içinde TUV un kapısını aşındırmaya başlarım diye düşünüyorum...
![]()
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Renk seçeneğin konusunda tebrik ederim Camaroya çok yakışan bir renk, bir de geçmiş mesajları okurken Beykoz tarafında oturduğun ilgimi çekti. Olur ki oradaki Alman hegemonyası seni daraltır, Konakların önündeki ışıklarda burnout yapmaya başla göz açıp kapayıncaya kadar Corvette'ler sana katılmış olacak(Aslında bizim oralardaki tümsekler yüzünden lastiklerin bitmeden demeliydim ama o kadar gerçekçi olmaya gerek yok
)
Renk tonu çok hoş olmuş. Hadi hayırlısı
Şeritten vazçgeçtim , şimdilik böyle bitiricez arabayı. Zaten gelişmeler hız kesmiyor bu bittikten sonra diğer 74 Camaro ile arasına başka birtane girecek gibi duruyor... Bu seferki Camaro değil ve daha eski yıllardan bir muscle car olacak gibi...
Alman hemegonyası hem acarkentte hem evde daraltıyor tabiki, bütün ev Alman sitedeki arabaların %90ı Alman ... Bu burnout çağrısı hoşuma gitti![]()
- The Ultimate Sleeper -
Has.... diyorum renk çok güzel Maşallah CUK'umuzua
Renk çok güzel olmuş gerçekten. Maşallah. Sabrınıza hayran olup sabırsızlıkla bekliyorum.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Maşallah şahane oluyor ,,, bişey sorucam , kapi ayarları vss boyadan sonra yapılabilir degil mı? Benzer bi durumla karsı karşıyayım da , geç olmadan müdahale ettireyim eğer mümkün degilse.
Gerçekten tebrikler böyle bir aracı bu sabırla ayağa kaldırdığınız için.. aracın motorunu değiştirdiniz sanırım orginali ile bu koydugunuzun farkı nedir ?
!!!!!!!!!FARKIMIZ TARZIMIZDIR!!!!!!!!!!!!
Boyacı kapı çamurluk arasında kalan yerleri boyamak için kapıyı sökmüştü ayarsız bir şekilde taktı yerine, bugun kaportacıda ayarları yapılacak hepsinin. Boyadan sonrada yapılabilir sorun olmaz.
Şuanda üzerinde olan motor aracın orjinal motoru ama zaten benden önceki sahibi satmadan motorun üstünü sıfırlamış bizde açtıktan sonra altını sıfırladık, tek marşta saat gibi çalışan bir motorumuz var şuanda, motor değişikliğide araba tamamen oturduktan sonra olacak oda kışı bulur kesin. Üzerindeki motor 350 cui (5.7) yeni takılacak motor 454 cui (7.4) aralarındaki hacim farkı tabi büyük bir güç farkınıda beraberinde getiriyor, 454 cui olan motorun bütün internaller forged sadece kapak eksiğimiz var o motorda üzerindeki kapaklar kamyon kapakları o yüzden çok alt devirlerde güç var üstler biraz ölü ama tabi big block her şekilde yüzünü güldürüyor insanın...
- The Ultimate Sleeper -
Maşallah çok güzel olmuş.
maşallah şimdiden gözümde canlandı bitmiş hali, güzel günlerde kullan
Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu
renk efsane olmuş bide pasta cilası olunca harika olucak
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)