işte biride benimtalip olan
artık hayırlısı diyelim ozaman
![]()
Ve 70 hafta sonunda boyacıya girmiş bulunuyoruz...
![]()
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
hadi hayırlısı
boyadan nezaman cıkar? ve renk ne olacak
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bir zamanlar bende siyahına heves etmiştim ama heves olarak kaldı![]()
maşallah çok güzel kazasız belasız..
sitede 2 tane kırmızı 74 camaro olucak sanırım
sıkıntısız biter inşallah bir an önce![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Arabanın fotoğraflarını çekemedim ama astar atılmış yoklama macunu yapılmış durumda şu anda haftaya hafta sonu bir aksilik çıkmazsa boyaya giriyoruz...
- The Ultimate Sleeper -
Cok guzel olacağı kesin ama amerikana nıyetim vardı tamamen caydım ben sabırsız adamım ugrasamamSabrına hayran kaldım valla...Allah utandırmasın
bu kadar imrendin,çocuğun gibi ilgilendin inşallah çok güzel bir şekilde çıkar.bizde hayranlıkla izleriz.. tekrar maşallah![]()
soyup sıfırdan toplamak cidden zor iş kendimden biliyorum
ama amerikan toplamak ayrı bir zorluk ve eminim ayrı bir zevk
inşallh istediginiz gibi devam eder projeniz...
Hayırlı uğurlu olsun... Allah kazasız belasız zevkle kullanmayı nasip etsin.
Maşallah.. son durumu bende merak ediyorumKlasik hayranıyım, takipteyim.
Masallah cok guzel olucak belli hayirlisiyla btirip gazlamak nasip eylesin rabbim![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Son durum , araç şuanda kendi garajımda duruyor. Baz kat boyası atıldı , bende garajda elektrik tesisatını ve ona bağlı parçaları taktım ( silecek motoru , kalorifer tesisat vs... ). Cumartesi güün şanzımanıda toplattık, içi komple değişti ve shift improver takıldı. Motor toplanmasını bakliyoruz şuanda , motorda rektifiyeciden motor ustasına geldi kapaklar falan toplandı şuanda alt tarafı toplanıyor motorun. MOtor toplandıktan sonra araba motorcuya gidecek motor şanzıman atılıcak arabanın üzerine. Fren ve benzin hatları yenilenecek. Ordan tekrar boyacıya gidecek araç ve son boyası yapılacak. Şimdi bazı arkadaşlar niye direk boyatmadın motor içi falan en olacak diye soracaktır , motoru atarken veya mekanik işler yapılırken boyanın çizilmesi veya kaportanın zarar görmesi riskini göze alamadım açıkçası. Motor havuzuda zaten daha önceden mat siyaha boyanmıştı fakat boyacımız astar falan atarken biraz köşelereden içeri geldiğinden aracı çıkarmadan tekrar mat siyaha boyadı motor bölümüünüde. Kısacası çok az bir işimiz kaldı , herşey istediğimiz gibi gidiyor tesisatta kusursuz oldu herşey eksiksiz problemsiz çalışıyor ve en büyük artısıda yeni tesisatta hiçbir kesme biçme ek yapılmadı 1974 yılında fabrikadan nasıl çıktıysa o şekilde aynı şekilde takıldı. Birtanede spyshot koyayım garajdan...
![]()
- The Ultimate Sleeper -
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)