eskı sanayıde bı ara yakından gormustum guzel araç gerçekten. Civic ten sonra hızlı gelir artık sana polisler tanıyamazda araç değiştirdiğinden aman yakalanma :D
Printable View
eskı sanayıde bı ara yakından gormustum guzel araç gerçekten. Civic ten sonra hızlı gelir artık sana polisler tanıyamazda araç değiştirdiğinden aman yakalanma :D
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın.. :)
Teşekkür ederim :)
Arkadasımın vtecdede hytech var alev atıyo surtmekten :D
Teşekkür ederim :) stickerlar hazır ;)
Teşekkür ederim, dış görüntü anlamında tam ıstedıgım gıbı oldu artık bıraz performansa yuklenme zamanı :)
Bozuk yolda haliyle baya sekiyor ama kaliteli düz asfaltta sekme falan yok bılıyosun, 1-2 ay böyle ıdare edelım buddyclub coıloverlarımızı alınca dahada basarız :)
Kidd + apexi çok merak ediyorum :D
Teşekkür ederim kardeşim :) Civicten sonra ilaç gibi geldi :D
gerçktn çok güzel aracınız kazasız belasız kullanmk dileğiyle ;)
maşallah kazasız belasız ama bence duruşu sakat sana soleyım.ep3 arkasını hemen bırakır agırlık dengesını bozmussunuz.dıkkat etmenı onerrım her an arkan öne gelebılır sert bı harekette
en çok beğendiğim EP3 Type-R lardan bi tanesi ALLAH kaza bela vermesin...
maşallah mert Allah kaza bela vermesin kardeşim
Jantlar çok yakışmış arka taraf basılmalı biraz
Mert çok güzel olmuş maşAllah...
Maşallah cok guzel olmuş..
Kafayı bıraz daha basarsan tadından yenmez :)Allah kaza bela yuzu gostermesın inş..
Tesekkur ederim :)
Tesekkur ederim Kamer :)
Aslinda kafayi basmadan once arkayi daha fazla birakiyordu kafayi basarken 4 lastigi de potenza adrenalin ile degistirdik onun etkiside olmustur. Boruyu biraz yukari kaldirinca arkayida basabiliriz suanda basarsak boru 8-9 parcaya bolunur sanirim :D
Tesekkur ederim sagolun :)
Tesekkur ederim abi sagolasn :) duruma gore arkayida basariz belki
Tesekkur ederim sagolasn :)
Tesekkur ederim, coilover alinca biraz daha basicaz tabi :)
Fotoları feyste gördüm maşallah :)
Masallah Kardesım Jantlar Ve Fılmler Harıka Olmus Allah NAzarlardan Saklasın :)
adamsın :)
Kardeşim harika olmuş jantlar failm basıklık koca bir maşallah type-r abi ya bigün banada nasip olur inş :)
İlk facede paylasmistim :D tesekkur ederim sagolasn :)
Tesekkur ederim kardesim sagolasin, Amin cümlemize :)
Eyw kanka :):)
Tesekkur ederim sagolasn kardesim, Allah herkese hayalindeki arabaya bindirmeyi nasip etsin :)
maşallah on numara :)
Mert jantlar 10 numara olmuş..Lastikleri değiştirmişsin sanırım umarım daha az sarıyordur salı çarşamba yağmur yok çıkalım sıkalım :D:D:D
pm at bana :icon_tup:
çok güzel maşallah kazasız belasız,cezasız sürüşler :)
hayırlı olsun kazasız belasız...
hayırlı olsun kazasız belasız.