aracı bızzat yakından tanıyorum antalyadan super arac allah kaza bela vermesın can cok sevıyordu ınsallah daha ıyısını almıstır oda bıtane babasında vardı can plaka leon o noldu bılmıyorum
Printable View
aracı bızzat yakından tanıyorum antalyadan super arac allah kaza bela vermesın can cok sevıyordu ınsallah daha ıyısını almıstır oda bıtane babasında vardı can plaka leon o noldu bılmıyorum
İntihar sebebi olacak bir ep3 daha kazasız belasız maşallah
masallah cok güzel olmus kardesm jantlar :) kazasız belasızz
hayırlı uğurlu olsun...
jantlar çok yakışmış maşallah :)
Eyw baskan senle baya ikiz olduk :D gri + carbon + beyaz rpf1 :D
Tesekkur ederim abi :) Suanda kuru zeminde iyice isittiktan sonra 2. Vites 70 falan tutunabiliyorum asagisi gene yok :)
Egzoz sistemimde problem var duz boru yenilenecek gibi. Headersim istanbulda muayenede bekliyor oda gelsin takilsin. Son olarakda Tolga abi(Tolga-R) k-pro'yu ayarlamak icin Antalya'ya gelecek. Bu sekilde hazirana kadar vidasini kurcalamadan binmeyi dusunuyorum daha sonrasi artik kismet :)
Aceleye gerek yok acele ise seytan karisir, laf agizdan bir kere cikar eksiklerim halolsun denicez bende geri vites yok :icon_tup:
Tesekkur ederim sagolasn :)
Tesekkur ederim :).
Tesekkur ederim:).
Tesekkur ederim. Bende Can kadar iyi bakiyorum gozumden sakiniyorum valla :) Daha guzellerini alacagina eminim yakisir :)
Tesekkur ederim tayfuncum sagolasn :)
Tesekkur ederim.
maşallah, allah kaza bela vermesin :)
Kidd Racing Headers'ımız Geldi sonunda hayırlısı olsun..
jantlar ne güzel olmuş :)
maşALLAH cidden ALLAH nazardan saklasın..
Maşallah harika olmuş.Coilevermi var acaba anlayamadım ? Yay danmı bastınız?
Buddy clup coilever takılacak demişsiniz :)
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :) bekledıgımden guzel oldu
Tesekkur ederım.
Tesekkur ederım :) buddy alıcam yakında tamamen duygusal :) arkalarada 5 lerı takıcaz ıns kafa cok kalkmaz
Tesekkurler gel sende artık bi sıkalım özlemıssındır :D
Tesekkurler vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun :)
Maşallah;maşallah;41 kere maşallah.
Jant ta;filmler de;farlar da çok yakışmış.Hayırlı olsun.Zaten güzeldi;daha da güzelleşmiş.:)