Mert bi daha baktımda fotolara cidden şunu yazmak geçti içimden
Typer CAN'dır yaw :D
Printable View
Mert bi daha baktımda fotolara cidden şunu yazmak geçti içimden
Typer CAN'dır yaw :D
Maşallah guzel ve sağlıklı bır araç gule gule kulanın :)
maşallah hayırlı ugurlu olsun. kazasız belasız suruşler..
hayırlı olsun kardeşim Allah kazasız belasız polislerin gazabından uzak kullanmak nasip etsin :)
Teşekkür ederim :)
Ahaha guzel uydu ya aslında :D ama can abi plakayı gerı alabılırım baska can plaka bulamazsam dedı, ona verırsem plakayı fd6 dakını buna takıcam ATA'R olucak :D
Hmm o amcayı bulabılırsem sımdı tayyara bındırıp 1-2 sık bence :D
Can ı almadan 1-2 gun once varex ın sesını merak ettım youtube a varex typer falan yazdım paso senın vıdeolar cıktı :D MaşAllah sesı gıdısı 10 numara :icon_tup:
Teşekkür ederim sağolun arkadaşlar :)
Varex gercekten super bır egzoz aracı teslım almadan once ustundeki varexi satıp hks ti falan alırım dıyordum ama polıslerde ugrasmaktansa en guzelı varex kesınlıkle :)
hehe evet dun bende fark ettım typer a takıp vıdeo ceken yok:D sattım ben ama :)
Evet arabaya alısıyım bıraz map ısınıde halledelım bı kaç aya ben çekerım 1-2 tane ufak çaplı vıdeo :D
Suanda ne var egzoz? varex sıkıntı falan mı yarattı :confused:
hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir araba aldın..kazasız belasız kullan
sen typeR'ı sattın mı?
Hayırlı uğurlu olsun Mert.Kazasız belasız güzel günler de keyifle binersin.
Benım kadar ıyı bakacağına eminim.Yakınımda oldugu için özlediğim de binebileceğim bir kardeşime verdiğim için de çok mutluyum.
Mert ve Turgay da 10 numara insanlar değerini kıymetini bileceklerdir.
Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
kardesim gule gule kullan hakıkaten temiz makina,kazasız belasız bin
Tesekkur ederim abi ikimiz icinde hayirli ugurlu olsun.
Aracla ilgilide hic bir konuda yardimini esirgemedigin icinde ayrica tesekkur ederim.
Gozun arkada kalmasin Can TypeR emin ellerde :icon_tup:
Antalya'ya geldigin zamanlardada gorusursek ayrica memnun olurum :)
KS gitti ya yine :(
Sana bir önerim, benzinin olmadığı günlerde varexin kumandasını evde bırak.. egzozu açınca hele hiç susturucu yoksa arabanda direk gaza geliyor insan.. ben kumandayı alırdım kamer abiden sıkılınca egzozu açardım o kendi kendine gaza geliyordu zaten :D :D
Teşekkür ederim sağolun arkadaşlar :)
Şaka maka bu araba ne kadar az yakıyor yauw, fd6 dan az yaktıgı kesin. Dün buranın en ıyı shell ıne gıttım(evıme 20km ama kaliteli benzın ıcın oraya gıdıyoruz:D) 97 oktan fulledım 175 lira aldı. km yı sıfırladım, benzınden sonra 66km yapmısım ve ıbre hıc kıpırdamadı hala full cızgısının uzerınde duruyor :D Gerçi dogru durust gazlamadım ama hep egzoz acık sekılde gezdım, vtec altı inanılmaz az yakıyor en azından yaktıgını hakedıyor :)
be standart şekilde açık yolda 6,4 yaktım defalarca , sende kpro var onun da güzelliği olacaktır ek olarak
Hayırlı olsun mert en sonunda gönlüne göre bi EP3 Type-R'ına kavuştun kazasız belasız gazlamalar :)