eskı sanayıde bı ara yakından gormustum guzel araç gerçekten. Civic ten sonra hızlı gelir artık sana polisler tanıyamazda araç değiştirdiğinden aman yakalanma![]()
eskı sanayıde bı ara yakından gormustum guzel araç gerçekten. Civic ten sonra hızlı gelir artık sana polisler tanıyamazda araç değiştirdiğinden aman yakalanma![]()
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın..
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Arkadasımın vtecdede hytech var alev atıyo surtmekten
Teşekkür ederimstickerlar hazır
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim, dış görüntü anlamında tam ıstedıgım gıbı oldu artık bıraz performansa yuklenme zamanı
Teşekkür ederim
Bozuk yolda haliyle baya sekiyor ama kaliteli düz asfaltta sekme falan yok bılıyosun, 1-2 ay böyle ıdare edelım buddyclub coıloverlarımızı alınca dahada basarız
Kidd + apexi çok merak ediyorum
Teşekkür ederim kardeşimCivicten sonra ilaç gibi geldi
![]()
maşallah kazasız belasız ama bence duruşu sakat sana soleyım.ep3 arkasını hemen bırakır agırlık dengesını bozmussunuz.dıkkat etmenı onerrım her an arkan öne gelebılır sert bı harekette
Mert çok güzel olmuş maşAllah...
Maşallah cok guzel olmuş..
Kafayı bıraz daha basarsan tadından yenmezAllah kaza bela yuzu gostermesın inş..
Tesekkur ederim
Tesekkur ederim Kamer
Aslinda kafayi basmadan once arkayi daha fazla birakiyordu kafayi basarken 4 lastigi de potenza adrenalin ile degistirdik onun etkiside olmustur. Boruyu biraz yukari kaldirinca arkayida basabiliriz suanda basarsak boru 8-9 parcaya bolunur sanirim
Tesekkur ederim sagolun
Tesekkur ederim abi sagolasnduruma gore arkayida basariz belki
Tesekkur ederim sagolasn
Tesekkur ederim, coilover alinca biraz daha basicaz tabi![]()
Kardeşim harika olmuş jantlar failm basıklık koca bir maşallah type-r abi ya bigün banada nasip olur inş![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
İlk facede paylasmistimtesekkur ederim sagolasn
Tesekkur ederim kardesim sagolasin, Amin cümlemize
Eyw kanka
Tesekkur ederim sagolasn kardesim, Allah herkese hayalindeki arabaya bindirmeyi nasip etsin![]()
maşallah on numara![]()
Mert jantlar 10 numara olmuş..Lastikleri değiştirmişsin sanırım umarım daha az sarıyordur salı çarşamba yağmur yok çıkalım sıkalım
pm at bana![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)