aracı bızzat yakından tanıyorum antalyadan super arac allah kaza bela vermesın can cok sevıyordu ınsallah daha ıyısını almıstır oda bıtane babasında vardı can plaka leon o noldu bılmıyorum
aracı bızzat yakından tanıyorum antalyadan super arac allah kaza bela vermesın can cok sevıyordu ınsallah daha ıyısını almıstır oda bıtane babasında vardı can plaka leon o noldu bılmıyorum
Eyw baskan senle baya ikiz oldukgri + carbon + beyaz rpf1
Tesekkur ederim abiSuanda kuru zeminde iyice isittiktan sonra 2. Vites 70 falan tutunabiliyorum asagisi gene yok
Egzoz sistemimde problem var duz boru yenilenecek gibi. Headersim istanbulda muayenede bekliyor oda gelsin takilsin. Son olarakda Tolga abi(Tolga-R) k-pro'yu ayarlamak icin Antalya'ya gelecek. Bu sekilde hazirana kadar vidasini kurcalamadan binmeyi dusunuyorum daha sonrasi artik kismet
Aceleye gerek yok acele ise seytan karisir, laf agizdan bir kere cikar eksiklerim halolsun denicez bende geri vites yok![]()
Tesekkur ederim sagolasn
Tesekkur ederim.
Tesekkur ederim.
Tesekkur ederim. Bende Can kadar iyi bakiyorum gozumden sakiniyorum vallaDaha guzellerini alacagina eminim yakisir
Tesekkur ederim sagolasn
Tesekkur ederim tayfuncum sagolasn
Tesekkur ederim.
Tesekkur ederim sagolasn![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
maşallah, allah kaza bela vermesin![]()
///
E36 3.20 Coupe
Kidd Racing Headers'ımız Geldi sonunda hayırlısı olsun..
maşALLAH cidden ALLAH nazardan saklasın..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Maşallah harika olmuş.Coilevermi var acaba anlayamadım ? Yay danmı bastınız?
Buddy clup coilever takılacak demişsiniz![]()
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimbekledıgımden guzel oldu
Tesekkur ederım.
Tesekkur ederımbuddy alıcam yakında tamamen duygusal
arkalarada 5 lerı takıcaz ıns kafa cok kalkmaz
Tesekkurler gel sende artık bi sıkalım özlemıssındır
Tesekkurler vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun![]()
Maşallah;maşallah;41 kere maşallah.
Jant ta;filmler de;farlar da çok yakışmış.Hayırlı olsun.Zaten güzeldi;daha da güzelleşmiş.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)