maşallah kazaısz belasız
garaj süpermiş![]()
maşallah hayırlı olsun allah utandırmasın![]()
draglara giren crx midir bu araba...
mk2 de ne var cossie mi?
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
O aracı draglarda tanıyan bilen biliyor içinde ne var ne yok ben söylemiyim kuru yağlamalı bir sistemi var Onno Ustanın yaptığı bir araç. Çok bilgimde yok zaten motoru hakkında biz kısaca TeNeKe diyoruz kendilerine![]()
2008 SEZONUNDA İNŞALLAH TENEKEYİDE GÖRCEZen son amerikanları geciyordu 2.2lt iken bakalım bu sezon ne yapjak
teneke nın motoru cosworth motoru normalde ama coswort lukden cıktı baya cıddı bı araba bu sezon draglarda gorucez kısmetse cok ozel ve bı okadar guzel mukemmel bır sanzıman geldı bı cok arabanın ısı zor![]()
elektrik tesisatında ne gibi problemle karşılaştınız? bide akslar motor kulakçıkları oturuyor deilmi çuuk diyeyoksa yeniledinizmi?
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Elektirik tesisatında kadranlarda problem yasıyoruz. CRX lerde km telli olduğundan o malesef calısmıor. Ama devir halledilebilir durumda suan için vaktim olmadığından yaptıramıyorum. Açıkcası hiç cuuk sesi duyamadıkAkslarda dahil aldığım için sorun yasamadım. Yani kullandığım akslarda b16 ya aitti. Sasedeki motor kulaklarının yerlerinin değişmesi gerekti geri kalan hersey orj. ile değişti. Şimdi eski kadranımı 97-99 kasa vteclerinkiyle değiştiricem onların kadranları bizim bölüme daha rahat oturuyor. Uygun fiyata bulursam alıcam
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
anladım saol. hayırlısı diyelim
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
sulhi yalnız o makinada b16a2 değil a1 varSanzuman da farklı
Bu araca perf. olarak bakarsak daha iyi
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)