Maşallah jantlar fln çok güzel duruyor kazasız belasız
güzel olmuş =) maşallah..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Maşallah kanka.
Bi daha gelmez izmite arabayla.
Neler olacağını tahmin edebiliyorsun![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Teşekkür ederim, Bi kutu spreye bakar değiştirmek değişiklik olsun
Buna yakın tft'nin jantı var belki onda vardır istediğin bijon aralıkları ölçüleri
Teşekkür ederim, Benim farlar far karartma değil yalnız orjinal ST far merceksiz modeli. Amerikanlar hastalık zaten olmazsa olmazlardanLip düşünüyorum hala, projeler halinde bakalım... Teşekkürler tekrardan
![]()
Teşekkürler, Amin..
Teşekkür ederim, maşallah![]()
Kanka birdaha arabayı götürmeyi düşünmüyorum ben otobüsle falan giderim artık![]()
Abimmm, Nerelerdesin sen yaTeşekkür ederim abicim iyi dileklerin için
Senin araçtan sonra gelir Focus lütfen![]()
Evet tenekeleri, lastikleri kendim yaptım. Ne öğrenmek istiyorsanız buyrun? Teşekkür ederim bu arada![]()
Teşekkür ederim, amin![]()
Teşekkürler iyi dilekleriniz için hocam![]()
Maşallah, Teşekkür ederim![]()
Teşekkürler..
Teşekkür ederim, Maşallah hepsine..
Sağolun![]()
Çok teşekkürler
ahahaKanka tenekeler ile gelicem birdaha jantları takarsam geri dönüşüm olmayacak biliyorum
![]()
Maşallah güzel duruyor,ama cooper sinyallerini beğenmedim açıkçası onuda geçtim öndeklri sinyalleri herkez gibi sende ters takmışsın
bu hiç iyi olmamış
Suana kadar gördüğüm kadarıyla ya kesin ön ters yada arka ters takılıyortakanlarda,aslında ön ışık üstte arka altta olmalı
höh çok knstum
![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
maaşallah ilk resim şirket arabası halikazasız belasız
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
maş arkadasım aracın cok hos ara sıra goruyorum ıs yerımın 2 sok. ustunde duruyo sanırım yakın yerlerde calısıyoruz .
OLd VoLkWaGeN's DoN't DiE tHeY gEt LoWeR...
Teşekkürler hemşoCooper sinyallerinin düz halinide biliyorum ama ben bilerek böyle takmıştım iki tarafta alta baksın diye
konuş konuş susma
![]()
Teşekkürler Sedatım![]()
Teşekkürler, hepimize kazasız belasız sürüşler nasip olsun![]()
Teşekkür ederim. Seyrantepede iş yerim, şirketin önünde duruyor araçta. Dediğiniz gibi yakınız sanırım, çayada beklerim![]()
ayna kaplamasının adı nedir acaba?
kankacım maşallahkısa zamanda yerlanbir yapmak gerek bunu
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)