çok temiz görünüyor temiz temiz kullanın bence![]()
sağolasın kardeşim
süper duruyor gerçekten bu 2liyle![]()
sağol kankim
edicek edicek az kaldı sağol kankam
güzel olmuş gerçekten beğendim.. özellikle gözüme çamurluklardaki parklar takıldı.. çok yakışmış
Sağolasın.. evet 16
.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
kardeşim çok güzel bir araba aldın allah kaza bela yüzü göstermesin plakada şahane![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Maşallah kardeşim hayırlı ugurlu olsun,biraz basılmak istiyor araç sen de bilirsin..
plakada tam teyzedenmiş gerçekten
imzasız..
2.0 tercih etmedim ama sonradan deri koltuk ve dijital klima hoşuma gitmeye başladı.. teşekkür ederim sağolasın
sağolasın teşekkür ederimbasma olayı belki yazın olabilir..
plakayı ben kendim aldım, araba istanbul kağıthane emniyetten çıkma bf plakalıydı![]()
.
Maşallah. Bende bir ara sırf konfor ve büyüklüğü için 2.0 olan XSI düşünmüştüm. Güle güle kullanın.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
çok teşekkürler.. genişliği hakikaten tek kapı arabaya göre süper ötesikonforuda yerinde birtek arkadan gelen kronik ses var oda olmasa güzel olucakmış
![]()
.
Hayırlı olsun tolga..Çok güzel araç almışsın Maşallah full orj..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
hayırlı olsun. diğer araçlarının yakıt ve performansını çok aratacak bir seçim olmuş. ben de yaklaşık bir sene kullandım ve tekkapı bir araca göre gerçekten çok geniş ve konforlu. kronik korna çalmama problemi yaşarsan yardımcı olablirim. eğer performans değil görüntü ve konfor derseniz alınabilecek en uygun araç. tekrar hayırlı olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)