maşallah sade ve şık arac sedat yıne döktrmüş![]()
buluşmalar acemlerde istasyon cafe de her cuma akşamı saat 20.30 bekleriz
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
maşallah sade güzel duruyor stckerlerde güzel olmus
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
gelmeye çalısırım Yusuf abi sağol
5cm koni var 2-3 baklada kesilmiş ama daha fazla gitmiyo bi lip veya ek koyduktan sonra daha iyi bir görüntü olur diye düşünüyorum. Teşekkür ederimEmre D. Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederimkolaylı Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederimSekoLive Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
maşallah saç jantlar güzel olmuş stoplar biraz kötü duruyor onun haricende çok gzll kazasız belasızz
guzel olmus masallah.
siyah kapı ve tampon çıtalarına hiç elleme, öyle kalsin. hatta aynayıda siyah yap..
ben hepsini arac rengine boyadim, simdi ilk firsatta tekrar siyaha dönmek istiyorum![]()
00' Civic 1.6IES
teşekkür ederim, sağolun
çıtalar ve kapı kollarının rengiyle oynamak istemiyorum bence siyah daha güzel duruyor. aynaları ise carbon veya siyah kaplamayı düşünüyorum
teşekkür ediyorum Allah kimseye kaza bela göstermesin.JDM# Nickli Üyeden Alıntı
Stopların, beyaz-sarı kısmını siyaha boyacaktım arkadaş yakışmaz falan deyince vazgeçtim. ledli stopta şuan için biraz zor görünüyor. Yorumunuz için teşekkür ederim
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Kardeşim maşallah, bir kaç ufak dokunuşla gerçekten fark yarattı. Allah nazardan saklasın. Fotoğraf yorumları içinde ayrıca teşekkür ederim![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Maşallah çok güzelmiş.
Ben olsam hiç bi yerine dokunmazdım bu hali çok yakışıklı.
Bu lip Tr de bulunmuyor sanırım ama iyi bir ustada custom olarak yapılabilir belki.
Maşallah tekrardan.
bu arada fotoğraftan tam anlaşılmamış, laguna lip vs gibi düz değil öne doğru uzanıyo azcık
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)