hahaha tanidik tanidik olmasina da bnm arac arkadasinkinden daha yukludur bana laf edio![]()
hahaha tanidik tanidik olmasina da bnm arac arkadasinkinden daha yukludur bana laf edio![]()
Kış geliyor aracı kapalı garaja koymak lazım,coilover springler söküldü başka türlü kapalıya girmediği için beyfendi! Bu acı anı sizlerle paylaşiim dedim.Oem Ön dil, buddyclub coilover, kanat v.s yenı cehresiyle yazın görüşmek üzere..Aldığım parcaları dayanamam koyarım buraya resimlerini,takmak için havaların düzelmesini beklicek olsam bile.
allroad s2k![]()
ömer söktü evet son anda sağı sola solu sağa takmaktan kurtardık ilkan abiyle Left Right ee ne farkeder gibisinden bişi dedi sonunada bişi ekledi ama burda yazamam hepimiz koptuk![]()
Hayırlı olsun leylek s2k'n Baran'cım![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Arabayı dagıtmaktan iyidir, bırak yüksek kalsın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
güle güle kullan. maşallah.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız baran kardeş gerçekten cok guzel honda yapıyor tek kelimeyle süper
Volky yarın bekliyorum meguıarse.Bu arada bugün bir arkadaşımız ön camıma AYB yazmış kim acaba.Arabam kirli ve leylek yakalandı cok utanıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)