bende geçen gördüm seni bizim orda araba baya bi kirliydi o zaman çizilmiş olabilir mi? birileri fln yaslanmış gibi yamalı duruodu arabanın arka tarafı fln. Bu arada hard top güzel olmş bro![]()
bende geçen gördüm seni bizim orda araba baya bi kirliydi o zaman çizilmiş olabilir mi? birileri fln yaslanmış gibi yamalı duruodu arabanın arka tarafı fln. Bu arada hard top güzel olmş bro![]()
hardtopa ben oturdum kotumun metalları cizmiş.. aaaa
reısmlerı hangı makına ıle egılerek cekıosunus baran bey
Walla ya araba sanayıden cıktı sonra tesisatcı sonra garaj.sonrada kar falan hiç yıkatmadım.Bikaç işlemi var onlar bitince komple detaylıya sokup güneş altında resim cekmek farz oldu çizik varmı yokmu akla kara cıksın7megapıxel kamera var onla cekiciz özelliklerini tam bilmiyorum .
arabası dandik oldu gibi kamerasıda dandik 7 mp mi iyi kameramı diyosun pffff
Arkadaşlar aracımdaki APR karbon aynaları ve OZ ultraleggeraları satıyorum.
APR aynalar 250ytl
OZ ultraleggeralar 1500ytl aynalar 2haftalık ozlarda 5000km gitmiş yada gitmemiştir.
Arabamı sorunsuz uzun bir süre kullanabilmek ve standartını daha cok sevdiğimi anlamamdan ötürü komple standarta cevirdim.Tek modifikasyon cam filmi ve filtre
Bunlarda bugün cektiğim birkaç resim..
![]()
çok güzeldi eski hali baran yaaama tahmin edebiliyorum çektikleriini.. polisiyle ayrı uğraş altını sürttüm derdiyle uğraş bıkmışsındır.. boşwer, zaten bu halide süper
![]()
en güzelini yapmışsın kazasız belasız
Öle demeyin yahu artk polislerle uğraşmıyorum heryere gidebiliyorum heryerden gecebiliyorum kafam biton rahat kapalı garajıma bile parkedebiliyorum düşünün![]()
Eski haliylede orjinal haliylede süper
Baştan sona kadar okudum resimlere baktım gerçekten baya uğraşmışsın abi
Kazasız belasız sürüşler..
Serdar TURGUT
orjinali daha güzel.oz larda siyah olduğu için güzel görünmüodu,bence orj. jantlar daha güzel.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
s2000'in her hali süper.
yanlız ön plakalığı sök bence, tabi polis molisden bıkmışsın ama olsun sök yinede: D
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)