Maaşallah. Allah nazarlardan saklasınaraç çok güzel olmuş emeğinizin karşılığını tam olarak istediğiniz gibi alırsınız inş. keyifli sürüşler
![]()
Maaşallah. Allah nazarlardan saklasınaraç çok güzel olmuş emeğinizin karşılığını tam olarak istediğiniz gibi alırsınız inş. keyifli sürüşler
![]()
Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer...
Maşallah Özgür araçta yok yok çok güzel. Bence turbo yerine centrafuge tipi Rotrex gibi bir charger deneyebilirsin. Bu arada mercekli far yokmu GP'lerde.
Birde E30 Cabrio ne oldu? Nerelerde şimdi? Sen araçları yapmayı seviyorsun binmeyi değil galiba![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
herkese çok çok teşekkür ederim konuyu açtıktan sonra gaza geldim bugün sonunda çalıştırdım arabayı gezmeye başladım ne sigorta ne muayene ne kasko ne vergisi ödenmiş biraz mmustu styletakılıyorum ama en kısa sürede bütün eksiklerini gidericem inş.
![]()
daha dolusu yok sanırım TRde?
bence kusursuz bi gp allah kaza bela vermesin![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
kanka teklifim geçerli kaçırma bu fırsatı hahah
maşallah tekrar da artık ilgilensen biraz şu arabayla![]()
YouTubeDR.ECU
ilgileniyorum kankacım mesela şuanda bütün eksiklere rağmen kullanıyorum polisin biri dur dese inip dövsem adamı daha az ceza yerim herhalde arabanın bi ruhsatı var geri kalan herşeyi eksikhatta ehliyetimde diğer arabada kalmış tam mmustu gibi oldum harbiden biri yaparım dese hemen vericem vekaleti herşeyini halletsin benide dertten kurtarsın
bu arada yarın maslaktaysan bismillah diyip gelcem sanayiye temde durdurmaz herhalde polis dur dersede kaçarım artık![]()
Özgür gel içinden geçiim
kardeşim eline sağlık, çok başarılı olmuşiyi günlerde kullan arada bir rollinglere de gel
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)