yeni methanol kiti aquamist hfs-6
yeni wideband innovate mtx-l
yeni büyük fren kiti r56 jcw/brembo
![]()
başka bi GP yok Türkiyede
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Maşallah, kazasız belasız binmek nasip olsun .. GP bakıyorum bende Allah'ın izniyle , iyice zehri verdin![]()
Charged & Supercharged
Methanolde çok deli durmuş yaw hem işlevsel hem görsel, ne güzel![]()
Meth kit ne kadar yakışıklıymış öyle. Maşallah güle güle kullan.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Plaka hiç yabancı gelmiyo sanki bi kaç sene önce Bahçeşehir-Ardıçlıda görüyodum ordamı oturuyodunuz ?
Aracınızında maşallahı var gerçekten özenerek hazırlanmış bi araba çıkmış ortaya zaten özel bide bu malzemelerle dahada özel olmuş..
Özgür super araban varda şu jantlarını neden değiştirmiyosun janjanlı duruyor arabanın tarzına göre..
senin r56 da güzel tunç bin bari uzun süre onada bişeyler yapalım
Mini Cooper Cooper GP 2006 Model 49.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 64126714
Mini Cooper Cooper GP 2006 Model 52.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 63708080
Mini Cooper Cooper GP 2006 Model 55.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 61381133
teşekkür ederimben olsam bu ilanda ki gplerden birine bakardım
benimde şekli falan hoşuma gitti güzel duruyo bagajdakullanımı falanda kolay daha ne olsun
valla geliyo erkin hatta bu sefer bu araba tam bitmeden bırakmıcam jantta aldım 18" ultraleggera onlarıda takınca fotolarını koyarım
aldığım yer başka marka arabalara görede yapıyo ama genelde amerikada satılan arabalara göre varteşekkür ederim
![]()
ya ben zaten hergün sövüyorum miniye cidden ocağıma incir ağacı dikti hondalar gibi ben aldıkça yeni parçası çıkıyo bi tam bitti diyemedim bi türlü
teşekkür ederim evet ardıçlı evlerde oturuyodum ailem hala orda oturuyo ama ben hadımköye pelican hill e taşındım
saol berkan
aldım baran 18" oz ultraleggera siyah renk takıcam bugün yarın jantlarıspacer almam gerekiyo 5mm onu hallediyorum
saol abi hepsi tamam bi egzantrik bidaha değişicek lsd baskı balata ve volan falan değişti zımba gibi oldu araba onların fotoları olmadığı için koyamadım
teşekkür ederim![]()
maşallah parçalarda araçda cok kaliteli
plakalarda hem font hem ERN olması 10 numara![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
saolbu arabayı alırken en çok plakaları uğraştırmıştı zaten beni tam arabayı aldığımda papa gelmişti türkiyeye karakolda polis yoktu herkes bi yerlere nöbete gitmişti bende ern diye tutturunca mecbur bekledim ama para vermedende almıştım plakayı
bi geçici plakaya 2 hafta para verdim o da sabırsızlığımdan
bu arada plakaların aynısından yine bastırdım ön plakam azcık yamulmuştu ünsan diye borusanın muamele işlerini yapan yer yardımcı oluyo plaka işi için![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)