bızde kırmızısı war 97 model... o kadar güsel bı araçkı yabancıya satmadık yıne kendı arkadasımıza sattıkkk herzaman gozumuuzun onundevts gti dan dha guzeldır ıc gorsel olarak
gti vts gti cekıoz karsımıza tedawı oluyoruz
aracın dediğin gibiyse kıymet bil
![]()
aynen katılıyorum. iç torpito bölümü fln çok hoş. motor için bişe diyemicem çoğu parçaları aynı. ha ali veli ha veli ali misali
Vallaha hocam ben o kadr memnunumki. tek sıkıntım yollar çok bozuk. yoksa yapıştırıcam onu komple yere o zaman dahada bi hoş duruyorneyse yorum için tşk.
Abi kazasız belasız inş..
Gecelerin Hakimi Kara Şimşek gibi duruyor maşallah
Bencede jantları ve arka stopları değiştirmelisin.
Mk2 jant, Orjinal Stoplar, Orjinal Farlar, Omp 6cm yaylar, Otto eksoz en silencerlisindan, Orjinal Spoyler, İmzadaki mejnun deil mecnun![]()
1.6tdi.
Ecutech.
şahsi fikrim
spoilerlerin sökülmesi
aracın basılması far ve sinyallerin orjinale dönmesi
tek çıkış güzel bi egzos takılması
ve stickerların sökülmesi yönünde.
valla eksiği vts jantı demişsiniz ama bu jantlar da kötü durmuyor yani.yinede vts jantının yerini tutarmı bilemem biraz iddialı olurmaşallah araca allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.
Maşallah kazasız belasız bir ara satılıktı
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
jantlar beyaz olsa bence daha güzel durur gerisini zaten yazmışlar
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
jantlarda guzel aracın massallah tavsıyem ben pek basık arac sevmem zıplaya zıplaya yolda gıdılmez bu basıklık daha yakısıklı gosterıyor hem ordan burdan ses gelmez![]()
Eğer tamponun kesik yerini otto kapatmaz dersen oraya bi oval ağız takarsın sebring oval tipi oda olur. oval ağızdada bol bol seçenek var. Eğer janta alternatif de düşünürsen bronz spoom tak bence bomba olur bu arabada 45 yanak lastikle bomba![]()
1.6tdi.
Ecutech.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)