User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
133 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: micra gtr den herkese selam :) !

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya nismo arkadaşım bu site öyle gönlünce atıp tutabileceğin bi site değil.. onu anlaman gerekli bi kere.. bide arkadaşlar kibar bi şekilde anlatmaya çalışmış anlamamışsın ben daha açık söyliyim: o yaptırdığın işlemlerle 30hp imkanı yok alamazsın!

en baba coilover ne kadarki micra yı basmak 3500ytl olsun. ben ona da inanmadım

neyse kazasız belasız kullan inşallah yine de..

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle hoşgeldin..

yalnız şöyle bir durum var.. bir ton araba yaptım dünyada tekim demedim ! tek olsan bile dememelisin ayrıca herhalde tekte değilsin..

neyse beygir hesaplarına hiç girmicem.. ister 50 de ister 200 sana kalmış..
    AyB

nismo
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kenan kardes... okadar yazdın cızdın hala net olarak arabam 12 80 hp demedın.. hadı onu gectım... yazılarında bı tavır var anlamıyorum ama sunu cok ıyı gozlemledım sefakoy tayfasının genelı aynı senın agzınla yazıyor orda burda forumlarda... araba tunıng profosoru edaıyla yazıp cızmeyı ne sanıyosunuz anlamıs degılım... sefakoye tunıngı getıren orda tunıng yapılmasına sebep olan ben ve Golfumdur ben hıc sızın gıbı boyle konusmadım ... anıla meshur olmaya calısma gıbı sacma bı kelıme kullanmıssın ecotec denılen modlanmasının zorlugu bılınen bı corsayı 250 hp lere tasımıs Tr mod camıasında oldukca tanınan bı turbo nos corsa yapmıs sonrasında aldıgı M5 ı ıle yan yada drıft sanatını ıyıce ıcra etmıs ıyı tanınan senın deyımınle zaten cok meshur bı kardesımızdır Anıl...

gelelım 30 33 31 hp almıssın konusuna.. ıster pasaoglu ıster bosch car servıse gıdelım olcum ucretı benden bı olcturelım 1.2 hacımden zaten stock 80 hp zar zor alınmıs bı arabada o ıslemlerle nasıl 33 hp aldın gorelım. tahmınıme gor 100 hp yı goremeyecegız ama lsun gorursekte ben ozur dılerım senden... ama 100 cıkmazsada herkesten teker teker ozur dılersın o gıderlı konusmalarından ve bılmıslık yapmandan dolayı ok?

BURADAKİ TÜM ARKADAŞLARA GÖRÜŞLERİ HAKKINDA SAYGI DUYUYORUM HER İNSAN BİBİRİNDEN FARKLIDIR MUHAKKAK HEKEZ HERKEZLE İYİ OLACAK VEYA GÖRÜŞLERİNE SAYGI DUYACAK DİYE BİR KAİDE YOK AMA ŞÖYLE BİR DURUM VAR SEN KENDİ SEMTİN OLAN SEFAKÖYÜ BÖYLE TANITTIN YA GERÇİ SEN İSTEDİĞİN GİBİ TANIT O PEK MÜHİM DEĞİL AMA SEN BU SEMTİN ASFALTINA BASIYOR BU SEMTTEN NEFES ALIYORSUN DİMİ EWT DEDİĞİN KELİMELERİ YAZDIKTAN SONRA O GAZLA OKUDUN DİMİ EWT OKE KARDEŞİM ALLAH SANA ÖMÜR VERSİN HERKEZE KOLAY GELSİN..

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CAPS tusunu kapatın yani büyük harfleri kullanmayın forumda bagirmak anlamina gelir ve yönetim tarafindan hoş karşılanmaz:
    saygılar!
    Experience is what you get when you don't get what you want.

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uslubun anlaşılmayacak şekilde sert ayrı konu ama bence paşaoğlu gibi herkesin kabul ettiği bi dyno da ölçtür ve dyno sheet ini buraya ekle. bütün sorunlar çözülmüş olur...

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bayardan; baygon, yeni çıktı tüm eczanelerde... aracınızı güle güle kullanın.

VSO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla..HP'ler havalarda uçuşmuş,keşke parayla HP almak bu kadar kolay olsa..Ben bi dyno kağıdı görmeden olan bitene inanmak istemiyorum,30hp alınması üstelik 1.2 atmosferik motorda,çok çok zor.10ps eksik ölçüyor demiş arkadaş..Fabrika verisi 100 hp olan bi araç dynodada 100hp veriyorsa,fabrika verisi yaklaşık 10 hp az yani?Geçiniz Teklik konusuna gelince,arabamın kaputuna koli bandıyla şekil yaparım,yine tek olur..Bilmiyorum..Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

nismo
    Misafir
    arkadaşlar dyno testini pazartesi videosuyla beraber siteye ekliycem eğer 100 beygiri geçmez ise o arabayı yakmaz isem benim adımda kenan değil pazartesi görüşücez inşallah ama geçer ise aksini konuşan herkeze iyi niyetli dileklerimi bizzat kendim bildiricem saygılar hepinize.. dikkat edin her kelimemin sonunda saygılar diyorum veya selam veriyorum ama bir iki kişi dışında herkez ahkam kesmekten başka birşey yapmıyor genede birşey demiyorum.ben 27 yaşındayım 14 yıldır esnafım klavye arkasında oturup art niyet yazmak benim işim değil herkeze teşekkür pazartesi allah izin verirse buradayım iyi forumlar

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dyno adresi vereyim ozaman:

pasaoglu servis
    Atatürk Oto Sanayi Sitesi

2. Kısım 34. Sokak 1396 - 1397

Maslak / İSTANBUL

( 0 212 ) 276 41 69
    Experience is what you get when you don't get what you want.

nismo
    Misafir
    leventi tanıyorum sağol adrese gerek yok

nismo
    Misafir
    namistaina nizam ustaya sorarsınız birde coilover sistemi onlar kurdu nekadar verdik nekadar eziyetli oldu nekadara aldık hepsini biliyorlar saygılar

nismo
    Misafir
    kılıç seni seviyorum uleyn k.çekmecenin ilk ve kral tuningçisi sesin bile çıkmıyo bak jgk yı gerimi getirsen ne

nismo
    Misafir

arays 2054017 krhom jantlar kumho lastikler-fk ön farlar mügen arka stoplar-m-tech xenon aydınlatma sistemi-sonar sinyaller kaput bagaj FOLYO kaplaması-zeebart cam filmi çamurluk ağzı şişirme car tuning imam usta yan marşpiyeller arka spoiler ,m-tech avuçiçi elektrikli yan aynalar 7 cm koni spor helezonlar ,fk spor amortisörler otto orta susturucu remus son susturucu k&n dış hava filtresi btg maslak chip tuning uygulaması bosch performans bujileri kat iptali headers manifold uygulaması supaplar, supap yaylari, egzantrik mili kasnaklari, beyin programi, atesleme sistemi,dereceli egzantirik silindir kapağı taşlama,jsv komple iç dizayn devirsaatleri fiber direk uygulaması jsv kol ayak pedal ayna paspas vs vs gibi hikayeden aksesuarlar alpine 30cm 2 adet 1000w bas bagaj mdf uygulaması 2takım alpine mid takım alpine 10 inch ekran torpido fiber uygulaması ve daha aklıma gelmeyen bir çok şey var arkadaşlar ama ben bunları reklam amaçlı yazmak rüzgar yapmak gibi bir kişiliğe sahip değilim dünyada tek kelimesini de tamamen makara olsun diye yazdım ama ters tepki aldım herkezden özür dilerim saygılar hoş muhabbetler pazartesi testide kopyalarız herkezle barışır sohpete devam ederiz öğreneceğimiz çok şey var sonuçta kolay gele..

noelbaba
    Misafir
    kimse kimseyle küs deil yaw sadece diğer basit forumlar gibi boş deil burası dikkat ettiysen çok değişik projeler var 200 300 hp ler.. herkez yapılanın mantıklı açıklamasını istio nitekimde herkez yaptığının açıklamasını yapıo sen kafada soru işareti bıraktın ondan herkez sordu nasıl oluo die olmaz die bişey demio kimse yani yanlışmıyım

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    beyin programı ve egzantrikler ne marka?
    "Wagen"thusiast

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nismo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BURADAKİ TÜM ARKADAŞLARA GÖRÜŞLERİ HAKKINDA SAYGI DUYUYORUM HER İNSAN BİBİRİNDEN FARKLIDIR MUHAKKAK HEKEZ HERKEZLE İYİ OLACAK VEYA GÖRÜŞLERİNE SAYGI DUYACAK DİYE BİR KAİDE YOK AMA ŞÖYLE BİR DURUM VAR SEN KENDİ SEMTİN OLAN SEFAKÖYÜ BÖYLE TANITTIN YA GERÇİ SEN İSTEDİĞİN GİBİ TANIT O PEK MÜHİM DEĞİL AMA SEN BU SEMTİN ASFALTINA BASIYOR BU SEMTTEN NEFES ALIYORSUN DİMİ EWT DEDİĞİN KELİMELERİ YAZDIKTAN SONRA O GAZLA OKUDUN DİMİ EWT OKE KARDEŞİM ALLAH SANA ÖMÜR VERSİN HERKEZE KOLAY GELSİN..

99 da sefakoyden beylıkduzune tasındım aracımı orada yaptım yakın arkadaslarımın orda olması sebebıylede cogu zaman orda bulunurum.. sogdugum buyudugum semtı boyle tanıttım cunkı dedıklerım gercek... bana bıle gıderlı konuslabıldıkten sen arabadan anlamıyosun denıldıkten sonra orada daha konuscak bırsey yok...

nismo
    Misafir
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyin programı ve egzantrikler ne marka?
    compcam bayrampaşa bayram usta uğraşdı sağolsun...

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    beyin ve egzantrik ne marka die sormuştum sadece egzantrikleri söledin
    "Wagen"thusiast

nismo
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    99 da sefakoyden beylıkduzune tasındım aracımı orada yaptım yakın arkadaslarımın orda olması sebebıylede cogu zaman orda bulunurum.. sogdugum buyudugum semtı boyle tanıttım cunkı dedıklerım gercek... bana bıle gıderlı konuslabıldıkten sen arabadan anlamıyosun denıldıkten sonra orada daha konuscak bırsey yok...
    selçuk kardeşim ben sana arabadan anlamıyorsun demiyorum herkez kendi çapında bir bilgiye ve tekniğe sahip sana aracın 600 beygiri asfalttamı krikodamı vuruyo diye soran varmı yok? ozaman sen niye bukadar celalleniyon? ben arabamı yazmışım çizmişim he inanmazssın beğenmezssin ayrı konu tabi kimse kimseye inanmak zorunda değil.özgün diye bir arkadaş var biliyormusun onunda hondası var amerikadaki forumlardan soru yağmuruna tutuluyor bir hondayı nasıl bu hale getirdiniz diye herkezin iyisi var ben en kötüsü olabilirim en iyisi değilim aslada olamam ne vaktim ne zamanım nede okadar param var ama iyi olan arkadaşlarada en azından birşeyler yapmaya çalışan kişilere bu şekilde değilde anlatıcı fikir verici şekilde yaklaşmasını uygun görürüm doğru değilmi?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)