Vtec-SEDAN Nickli Üyeden Alıntı çok sade ve güzel. kazasız belasız teşekkürler
Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Ahanda tamda olman gerekendi hayırlı teskereler.. basarım cezaıı konuşma
TT_BOY Nickli Üyeden Alıntı hayırlı teskereler.. allah razı olsun sağol geçio günlerimiz
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı hahah bende diyorum ne zamandır caddede görmüyorum hayırlı teskereler şafak kaç?? karanlıkDDDD
ramo si Nickli Üyeden Alıntı askerim hemde jenderme trafikkk Kardeş bende ulaştırma ANGARAAAAA
ramo şafak kaç kaça kaç gıttın askere? neredesın?
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı ramo şafak kaç kaça kaç gıttın askere? neredesın? kasım 21 de gittim safak karANlık bilecik söğütteim paşa söferi egitimi alıom sende askerdin paşa söferleri ne iş yapar
34NVL80 Nickli Üyeden Alıntı Kardeş bende ulaştırma ANGARAAAAA yasasın ulaştırma hayırlı teskereler
ramo si Nickli Üyeden Alıntı kasım 21 de gittim safak karANlık bilecik söğütteim paşa söferi egitimi alıom sende askerdin paşa söferleri ne iş yapar vallabıraz zorluk cekersın amaalısırsın zamanlaaa sızın cokmus askerlık allah sabır versın
ramo si Nickli Üyeden Alıntı kasım 21 de gittim safak karANlık bilecik söğütteim paşa söferi egitimi alıom sende askerdin paşa söferleri ne iş yapar bilecik söğütte land eğitimi aldım ama paşa eşi şöförüydüm çok pis bi birlik.
"Wagen"thusiast
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı vallabıraz zorluk cekersın amaalısırsın zamanlaaa sızın cokmus askerlık allah sabır versın sağol mecburuz yapıcaz
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı bilecik söğütte land eğitimi aldım ama paşa eşi şöförüydüm çok pis bi birlik. aynen pistir sen yine 2 hafta yapmışındır biz 75 gün burda kalcaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları